Sökresultat för: ”

yosemite damcykel säljes

Tidigare utannonserade

Yosemite 28" Cycle, 21-vaxl, röda färgen. Nya cykeln inte används. Köpte förra veckan. Jag säljer detta på grund av min rygg. Jag betalade extra för cykeln montering. Ursprungliga priset är 1699kr plus montering avgift. Jag säljer nu för 1175 kr. Billigt pris. Kontakt Mobil: 0761592455 ----------------------------------------------- Yosemite 28" Cycle. 21 vaxlad. Cherry Red colour. New cycle not used. Just bought last week. I sell this because of my back pain. I paid extra for the fitting the cycle. Original price is 1699 kr plus fitting charge. But I sell now for 1175 kr. Cheap price. Contact Mobil: 0761592455 -----------------------------------------------
Hej nu säljer jag min "Svarta" Yosemite cykel för ändast 1300 kr. Cykeln har 7 växlar samt fram- och bakbroms, pakethållare och korg. Har haft min cykel drygt ett år nu och vill sälja den eftersom jag har tröttnat på den. Cykeln är i bra skick förutom att den har lite rost på sidan. Är du intresserad hör av dig på sms och jag ringer upp dig eller ring mig kl 3 då jag är ledig och vi bestämmer tid. Mvh Jonathan Nås ej i mail !
Yosemite damcykel 28 tum som jag inte har använt så ofta och som har alltid stått inomhus. Cykeln är i väldigt fint skick. Den har original lås. Inköpt 2009 Mycket fint skick 3 växlar Shimano Nexus lås Cykelkorg Pakethållare Navbelysning Fram och bakbroms Reflexer fram och bak , ekerreflexer PRISET DISKUTERAS INTE!!!!!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Yosemite 28 tum en fin cykel med en helt ny slang på bakdäcket. Har ägt cykeln i 1 år nu, men säljer den för att jag inte har särskilt mycket behov av den och för att jag är i behov av pengar. Finns lite rost på den här och där. Men inget direkt synligt. Utrustad med korg, pakethållare, stöd, reflexer, och ny ringklocka. Kan sänkas en hundralapp vid snabbköp. Pris 1300 Lås ingår ej
Damcykel av märke Yosemite. Cykeln är servad och genomgången och allt fungerar utmärkt. 3 växlar - nexus växel. Fram och baklyse Cykelkorg fram Lås med 2 nycklar 26" hjul Cykeln har färgen svart. Önskar ni fler bilder av cykeln, vänligen säg till så skickar jag detta. Cykeln kan levereras inom Solna, Sollentuna och Upplands Bro. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.