Sökresultat för: ”

yorkshire terrier sverige säljes

Tidigare utannonserade

Hej! 8 Valpar födda den 13/8, 2 hanar och 6 tikar. Mamma-50%Lhasa apso/50% Tibetansk spaniel. Pappa-75%Pomeranian/25% Yorkshire Terrier. Vi kommer att bli ca 25 cm i mankhöjd och väga ca 3-3,5 kg. Vid leverans är vi avmaskade, vaccinerade och registrerade. Säljs tidigast vid 8 veckors ålder. 1000:- i handpenning återbetalas ej vid ånger, resterande 6000:- betalas vid hämtning av valp. mejla inte, ring om ni är intresserade.
Valpar födda 2012-01-26. Har en hane och en tik kvar. Tiken är den ljusbruna på första fotot,hon är pigg och busig men väldigt mysig och älskar att kela. Hon kommer väga mellan2-3 kg vuxen. Hanen , på den andra bilden är världens kelgris men pigg och full av bus han också. Han kommer att väga mellan 3-5 kg som vuxen hund. Perfekt familjemeddlem för de som vill ha en liten lätt hund. Uppfödda med mycket kärlek och de är chippade, bes och vacc med mycket beröm från vet. Mamma är Yorkshire terrie och tax, pappan är Chihuahua så de blir inte stora.
De kommer från exellenter parning, har papper, är åldersanpassad vaccinationsleverans, avmaskade, mikrochip, undersökas av en veterinär och har ett EU-pass.Vi önskar våra husdjur härliga hem med all mat, bra service och väldigt många klappar.Liksom alla Yorkies är ganska lekfull, som barn, helt och helt gosig. De älskar att leka genom trädgården och bara nonsens i huvudet på oss på tårna tvåfotade. Du är bara vaken och väl socialiserade hundar och barn.Våra hundar bor i vårt hem, låst rum eller till och med burar görs inte med oss.Vi är glada över att köpa från kontakt med dig och är alltid glad att vårt barn igen.Semester omsorg tas för givet.Om du är seriöst intresserad, vi ser fram emot din e-post.
Its care and training. KR Books 1978. 94 s. Rikt illustrerad i färg och s/v. Förlagsband. Gott skick
Clausens bøger 1985. 86 s. Illustrerad. Dekorerat förlagsbd. Fint skick. På danska