Sökresultat för: ”

vedpanna atmos säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Jag har en Atmos DC35 sf till salu. Vi har haft den inkopplat i 5 år. Vi säljer den p.g.a. vi har bytat till en större Atmos vedpanna för att vi värmer upp verkstad osv. Annars har vi varit väldigt nöjda och den befinner sig i nyskick. Det är en vedpanna som är mycket lätt att sköta. Mer information om dessa vedpannor finns på www.atmos.se och vi säljer den med ny keramiksats och alla tillbehör. Nypris: 35.200 kr Nu endast: 21.500 kr Ring för mer information eller bilder: 0340-44199
Atmos DC 40 SF Vedvolym 190 liter, veddjup 570 mm Rek ackumulatorvolym: 2000-3500 liter. Om företaget Vår affärsidé: är att erbjuda produkter och kunskap inom oljeeldning och biobränsleeldning. Och lagerhålla stora delar av vårt sortiment, för att erbjuda korta leveranstider. Samt att vår personal skall vara väl förtrogen produkterna och skall kunna förmedla kunskap och service om det vi tillhandahåller samt ha en bra insikt i produkternas funktion i olika typer av värmelösningar.
Atmos DC 75 SF Vedvolym 360liter, veddjup 1050 mm. Rek. ackumulatorvolym: 4000 - 8000 liter. Om företaget Vår affärsidé: är att erbjuda produkter och kunskap inom oljeeldning och biobränsleeldning. Och lagerhålla stora delar av vårt sortiment, för att erbjuda korta leveranstider. Samt att vår personal skall vara väl förtrogen produkterna och skall kunna förmedla kunskap och service om det vi tillhandahåller samt ha en bra insikt i produkternas funktion i olika typer av värmelösningar.
Atmos DC 50 S Vedvolym 180 liter, veddjup 780 mm Rek ackumulatorvolym: 2000-3500 liter. Om företaget Vår affärsidé: är att erbjuda produkter och kunskap inom oljeeldning och biobränsleeldning. Och lagerhålla stora delar av vårt sortiment, för att erbjuda korta leveranstider. Samt att vår personal skall vara väl förtrogen produkterna och skall kunna förmedla kunskap och service om det vi tillhandahåller samt ha en bra insikt i produkternas funktion i olika typer av värmelösningar.