Sökresultat för: ”

usb skivspelare säljes

Tidigare utannonserade

Hej Jag har en direktdriven KAM ddx4000 till salu då den inte längre används utan bara tar plats. Nypris i butik var ca 4500:-, en riktig toppskivspelare. Endast använd för att lyssna på musik. Ej scratchad eller dylikt. Nålen är superfräsch och motorn är oerhört stark och levererar din musik med kvalitet! Tung, 10kg och spelar 33,78 och 45rpm. Möjlighet att koppla in till dator via usb. Om intresse finns kan du få med en mixer för 100kr. Säljer den oerhört billigt, så passa på! Maila eller ring efter 17 mvh Marcus Nilsson
Numark usb skivspelare i nyskick andvänd 5 gånger. Komplet med allt. Kvitto med garanti, inköpt på Inet data 19/10 -10 för 1399kr Standard skivspelare för avspelning av vinyl till ens vanliga musikanläggning, samt över- föring av vinyl till digital form, plug & play. Skivspelaren är försedd med USB-port, vilket gör att man enkelt kan föra över sin vinyl- samling till MP3, WAV, eller CD. Allt kablage som behövs ingår. Dessutom ingår Audacity mjukvara (kompatibel med både PC och Mac) som tvättar ljudet från sprak och knaster. Spelare 33 och 45 RPM, levereras med pickup. TTUSB har också en line-ingång (3,5 mm stereotele) för att kunna spela av kassetter, A-tracks, DAT-band m.m. till datorn. Programen är orginal.
Mint condition. Säljes på grund av barn. 2 st skivspelare: Kam DDX4500 USB! * 3.0Kg/cm starkt vridmoment, direktdrivande motor (Dubbelt så stark som tex. Technics). * Tålig design. * Specialdämpat chassi som moverkar rundgång. * USB ljudutgång. * Phono OCH lineingångar. * Dubbla start/stopp knappar. * 10%, 20% eller 50% pitch omfång. * Motor bakåtdrift med LED-visare. * Motor av med blå LED-visare. * Quartz-lås. Mer info: http://www.djkit.com/kam/kam-ddx4500-usb-turntable.html 2 st Pickup & nål: Ortofon Concorde Elektro. * Speciell club/mixing-pickup med otroligt bra återgivningskvalitet. * Lämplig för scratch- och backcueing då utgångsspänningen är mycket hög. Mer info: http://www.billebro.se/myshop/myshop_start.php?APPID=2&PRID=655 Nypris för rubbet: 8826 kr Pris: 4300 kr! Original pickuper med nålar ingår också!
Vi har inga LP-EP-skivor kvar, så vi säljer vår skivspelare. Enl broschyren är den halvautomatisk, väger 2.6 kg och har måtten(BxHxD): 360x94x330 mm. USB: nej Ett fäste till locket tycks inte fungera längre som det skall, varför locket inte kan stå i uppfällt läge. Kan kanske köpas ett nytt om det är viktigt! http://www.lenco.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1:l-3806&catid=1:platenspelers&Itemid=3&lang=en Skickas ej! Finns i Sigtuna, där skivspelaren kan hämtas eller att vi kanske kan hjälpa till med leverans enl ösk.
Hej! Dags att sälja bilen pga av nybilsköp, har nyligen bytt drivknut, generator och bromsbelägg på bilen, den har precis rullat över 20000 mil, eftersom att bilen inte är ny så finns det lite mindre skönhetsfel såsom repor och ytrost som är lätt fixat för den händige. Stereon som sitter i är en alpine, den funkar med iPod/iPhone eller med usb minne, skivspelare finns inte i stereon. Sommar och vinter däck följer med. Bilen är svensk reggad och säljes i befintligt skick.