Sökresultat för: ”

upphittade katter göteborg säljes

Tidigare utannonserade

Upphittad katthane högst 8 månader gammal. Tillgiven och otroligt mysig och snäll. Finaste katten jag sett! Söker nu ett gott hem där den kan få ett fint liv framåt. Troligen "dumpad" av någon som ej längre ville ha den. Kan själv inte ta hand om den pga av allergi. Katten finns nu hos Djurens Vänner i Göteborg där den väntar på att någon ska vilja ha den. Tyvärr kan dom ej ha kvar katterna hur länge som helst...men jag vill göra allt för att det skall gå bra för den. OBS! Enligt blockets regler måste katten ha ett pris på minst 100:- så det är därför priset finns med. Hör av dig till mig för mer info!
Hankatt okastrerad , orginell teckning , upphittad i Hindås. Katten har sprungit runt i ett område i 6 mån på jakt efter mat , han är rumsren , jättekelig o trevlig katt. Ägare sökes eller någon som vet något om katten Hittas ingen ägare så behöver han ett nytt hem , är du seriös o intresserad och vet att katter kan bli 15 år och behöver skötsel lika länge , ring gärna 0301-10182 eller 0705*122236
Västerkatten hjälper katter som är i behov av nya hem, omplaceringskatt eller Hemlösing spelar ingen roll! Chilli (bild 1) Chilli ca 5 år är en katt med mycket socialabehov, han hittades mager tovig och ensam och önskar nu få komma till en ung pensionär eller liknande där han kan få mycket kärlek och uppmärksamhet. Chilli trivs bra med andra honkatter så länge som han får vara i centrum. Chilli älskar att mysa och pratar mycket med sin matte/husse! Sera (bild 2) Sera va avlivningshotad men blev räddad i sista stund, spittrad från sin bästakompis flick hon flytta till ett av Västerkattens Jourhem! Sera söker nu efter ett permanent hem som vill gosa med denna tillgivna lilla flicka! Sera vill ha möjlighet att gå in och ut som hon själv önskar! Hon är född 2011-03 Ollie (bild 3) Ollies lillhusse blev allergisk och familjen fick med sorg i hjärtat lämna bort Ollie. Detta är en otroligt charmig och lekfull pojk på 2,5 år som älskar uppmärksamhet och är väldigt tillgiven och trygg hos alla människor, Ollie är van vid barn! Lucas (bild 4) Lucas är ca 5 år, i fyra år har han överlevt tack vare snälla matare i området. Lucas blev frånflyttad av sin husse när han va ca 1 år gammal. Lucas är kelig men väldigt försiktig och det tar några dagar innan han börjar lita på människor! Vill du hjälpa denna kisse?? Sally (film) Upphittad hona i kallebäck på ca 1 år. Sally har överlevt med hjälp av fågelfrön och bröd som folk har lagt ut, hon är en tunn tjej med mycket päls! Sally hade fult av mask i magen när hon kom till sin jourmatte men är nu avmaskad. Hon är en trevlig tjej som är social och väldigt nyfiken! Sally är van vid barn stora som små och längtar efter sitt föralltidhem! Vi har 20 katter inne just nu men beräknas få in fler och fler för varje dag! För bilder och mer info om dessa samt våra andra katter, Titta in på vår hemsida: www.vasterkatten.com Vaccinering, Chip/ID-märkning och kastrering sker på alla katter som vi får in!
Djurens Chans är en ideell förening som hjälper djur att hitta nya hem. Just nu har vi Snuttan i jourhem som söker nytt hem, Maki och Lus söker också nya hem. Snuttan kommer behöva tid på sig att lära känna sin nya familj då hon är en upphittad kattunge och därför fortfarande lite skygg. Maki söker ett hem där hon får gå ut. Hon är kastrerad och finns i Göteborg. Lus är en kastrerad hankatt som behöver tillgång till utevistelse i sitt nya hem. Läs mer om oss på vår hemsida och hör av dig till oss! http://djurenschans.se Vi finns i Stockholm och Örebro och har stor erfarenhet av omplacering.
En mycket avmagrad katt hittades idag i Ljungskile nära rastplatsen där många långtradare och andra bilar stannar till. Det kan vara din katt även om du bor långt härifrån - det händer att katter följer med bilar långa sträckor utan att föraren vet om det. Katten är MYCKET tillgiven och verkar vara van vid hundar.