Sökresultat för: ”

trumset newsound säljes

Tidigare utannonserade

Hejsan! På grund av flytt måste vi nu tyvärr sälja trumsettet. Det är då ett Newsound trumsett i mycket bra skick, perfekt för nybörjan som vill börja banka men passar även bra för den som har spelat tidigare och vill öva hemma med. Ett fullt sett med pall och symbaler och pinnar. (allt som syns på bild) Passa på fynda! Som sagt måste bort fort p.g.a flytt. Finns att se och provspelas på i haparanda. Pris ide: 1500:- ev bvsa!
Jag säljer min trogna följeslagare till trumset, då jag numera sadlat om till klassisk slagverkare samt flyttar från stan. Märket är Newsound, modellen är Fusion. Allroundset lämpligt för nybörjare. Hi-hat och crashcymbal med stativ ingår, liksom en trevlig trumpall av märket Pearl. Storlekarna på trummorna i setet är: bastrumma 20" virvel 14" liten hängpuka 10" stor hängpuka 12" golvpuka 14" hi-hat 14" crash 16" Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Har inte längre plats för trummorna, säljes därför till lågt pris för att få bort dom snabbt. Märke på trumset, Newsound. Virvel av okänt märke. East start crash 16" PowerBeat ride. Hi-hat 302 paiste 14" Remoskinn. Tama baspedal. Trummorna behöver stämmas bättre. Medföljer två xtra skinn, ett par trumstockar, stämmnyckel, en gammal crash. Det du ser på bilden ingår, fint skick. Pris 1500 kr, ring Carina telenr 0708824864 eller Alexander 0700435357
Önskar sälja Ddrum AT-modul (en kanal lite glapp, det är den som är till virveln. Man får flytta virvelljudet från den kanalen till en annan och klara sig på 7 kanaler eller lägga ett ljud där man inte behöver snabb respons på den kanalen, till exempel cowbell). Denna kan även användas för att trigga akustiska trummor - sådana trigger ingår inte här men finns att köpa på nätet. 3 svarta 10-tums tom-tom-pads och en virvelpad. Sladdar för att ansluta pads. Dubbelkick - tyvärr har pedalen blivit stulen men det går förstås bra med vilken dubelpedal som helst. Ställ för två tom-toms, ett cymbalställ som man kan montera även en tom-tom till på, virvelställ, hi-hat ställ med Meteror hi-hatcymbaler och en trumpall. Alltså totalt ett trumset med 3 tom-tom, en virvel, dubbelkick och en akustisk hi-hat. På bilden syns några ytterligare tom-toms men de finns inte kvar. Jag kan också tänkas sälja ställen för sig Pearl hi-hatställ och pall Tama tom-tom-ställ Newsound cymbalställ Power beat virvelställ ... om jag får ett tillräckligt bra bud.
Önskar sälja 3 svarta 10-tums tom-tom-pads och en virvelpad. Sladdar för att ansluta pads. Dubbelkick - tyvärr har pedalen blivit stulen men det går förstås bra med vilken dubelpedal som helst. Tama täll för två tom-toms, ett Newsound cymbalställ som man kan montera även en tom-tom till på genom en tillsats som medföljer, Powerbeat virvelställ, Pearl hi-hat ställ med Meinl Meteror hi-hatcymbaler och en Pearl trumpall. Alltså totalt ett trumset med 3 tom-tom, en virvel, dubbelkick och en akustisk hi-hat. På bilden syns några ytterligare tom-toms och en modul men de finns inte kvar. Den som inte har en modul att köra ljud till padsen med kan använda sig av ett trumprogram på datorn och ett midi-interface. Jag kan tänka mig att sälja delar för sig, även ställen om jag får ett tillräckligt bra bud. Priset som är satt här är för den som tar hela rasket på en gång och är därför satt lågt för att jag vill ha en smidig affär.