Sökresultat för: ”

toalettring säljes

Tidigare utannonserade

Grind i märke "BabyDan Swing Shut Metal Gate" passar till öppningar med bredd 72,5 cm-79 cm. Montering utan åverkan. Pris 300 kr. Spillbricka som skyddar bord, sätts fast med tvingar utan att det gör märken, färg grafitgrå, lätt att göra ren. Bredd ca 80 cm. Pris 200 kr. BabyBjörn toalettringar, 1 st med röd kant och 1 st med blå kant. Mycket lite använda. 100 kr per st.
Kommoden Mälaren är en komplett fristående toalettstol, eller en stol att använda över en fast monterad toalett. Den levereras komplett inklusive toalettring med lock, hink med handtag och lock samt stänkskydd. Kommoden är lättflyttad och stabil. Konstruktionen är ergonomisk, hygienisk och lätt att rengöra. Grundstomme i lackerad stål, med sits och hink i plast, samt fötter i gummi som borgar för en produkt med lång hållbarhet. Enkelt justerbara ben, gör att produkten passar de flesta. Ryggstödet är avtagbart. 899 SEK inkl. moms och frakt inom Sverige
• Två st Babybjörn pottstol, en gul och en röd. 100 kr styck. Babybjörn pottstol har hög rygg - bekväm för barnen. Innerpotta med stänkskydd - lätt att ta ut och göra ren. • Toalettring. 50 kr. • Topcom Babyphone. Drivs med batteri eller el. Vi har testat flera "barnvakt"-modeller och varit mycket nöjda med denna. 200 kronor. • Drago cykelhjälm för de minsta barnen. 45-52 cm. Storleken regleras med skumkuddar i olika storlekar. Grönt säkerhetsspänne. 50 kr. • Met cykelhjälm. 46-52 cm. Reglerbar. Grönt säkerhetsspänne. 50 kr.
BABYBJÖRN Pottstol Vår son gillar inte den, föredrar toalettring, så den är i stort sätt orörd och i nyskick. Lite mer information: "Med BABYBJÖRN Pottstol blir det enklare för ditt barn att lämna blöjstadiet. Pottstolen är rejäl och står stadigt på golvet. Det höga ryggstödet och de runda, ergonomiska formerna skapar maximal sittkomfort, även under längre stunder. Innerpottan gör den enkel att tömma och rengöra och stänkskyddet förhindrar spill. I likhet med alla BABYBJÖRNs plastprodukter är den tillverkad i återvinningsbar, PVC-fri plast." Vårt pris: 200:- Nypris 399:- Finns i Hammarby Sjöstad.
Komplett pump med två nappflaskor 100 kr Resepotta/toalettring 50 kr Ev frakt tillkommer Jag har en blå Ikeapåse med diverse tygblöjor jag säljer. Det är vikbara i olika material en del med kardborrband och några man har utanför. Jag vet inte storlek eller modell så se det som en form av hemligt startpaket. Jag har tyvärr inte någon möjlighet att skicka utan det är avhämtning i Sollentuna eller möte på central plats i Stockholm. 200 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.