Sökresultat för: ”

texel säljes

Tidigare utannonserade

Svensk typade möss i olika färger, åldrar och kön. Olika päls typer så som texel, astrex, korthår, långhår och satin finns. Mössen är efter trevliga föräldrar som finns att träffa om så önskas. Jag säljer inte till barn under 18 år utan målsmans tillstånd. Jag säljer inte heller till dig som inte är påläst, så vänligen läs på om möss innan du svarar på annonsen. Här finner du lite artiklar om möss: http://mus.ifokus.se/Articles/ För frågor som uppstår, skicka ett mejl. Hälsningar Malin
Forum. 1981(?). 223 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Jan Hendrik Wolkers, född 26 oktober 1925 i Oegstgeest, död 19 oktober 2007 i Westermient, Texel, var en nederländsk författare och konstnär. Han kallas "en av de stora fyra" (efter andra världskriget) i sitt hemland, tillsammans med Willem Frederik Hermans, Harry Mulisch och Gerard Reve. Wolkers stil innehåller en öppenhet ifråga om sexualitet. Han var en av de första som vågade ta upp denna fråga i det traditionellt kalvinistiska Nederländerna. - Dödskallefjärilen, 1979 De doodshoofdvlinder (roman).
Forum. 1:a svenska uppl. 1983. 189 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Jan Hendrik Wolkers, född 26 oktober 1925 i Oegstgeest, död 19 oktober 2007 i Westermient, Texel, var en nederländsk författare och konstnär. Han kallas "en av de stora fyra" (efter andra världskriget) i sitt hemland, tillsammans med Willem Frederik Hermans, Harry Mulisch och Gerard Reve. Wolkers stil innehåller en öppenhet ifråga om sexualitet. Han var en av de första som vågade ta upp denna fråga i det traditionellt kalvinistiska Nederländerna. - "Odödlighetens persika", 1980 De perzik van onsterfelijkheid (roman).
Forum. 1:a svenska uppl. 1976. 134 s. Häftad. Dåligt sprättad. Hyfsat skick. Jan Hendrik Wolkers, född 26 oktober 1925 i Oegstgeest, död 19 oktober 2007 i Westermient, Texel, var en nederländsk författare och konstnär. Han kallas "en av de stora fyra" (efter andra världskriget) i sitt hemland, tillsammans med Willem Frederik Hermans, Harry Mulisch och Gerard Reve. Wolkers stil innehåller en öppenhet ifråga om sexualitet. Han var en av de första som vågade ta upp denna fråga i det traditionellt kalvinistiska Nederländerna. - 1967 Horrible Tango (roman).
Forum. 1:a svenska uppl. 1973. 133 s. Häftad. Halvdåligt sprättad. Något missfärgad rygg. Gott skick. Jan Hendrik Wolkers, född 26 oktober 1925 i Oegstgeest, död 19 oktober 2007 i Westermient, Texel, var en nederländsk författare och konstnär. Han kallas "en av de stora fyra" (efter andra världskriget) i sitt hemland, tillsammans med Willem Frederik Hermans, Harry Mulisch och Gerard Reve. Wolkers stil innehåller en öppenhet ifråga om sexualitet. Han var en av de första som vågade ta upp denna fråga i det traditionellt kalvinistiska Nederländerna. - Turkisk konfekt, 1969 Turks Fruit (roman).