Sökresultat för: ”

styckning av vilt säljes

Tidigare utannonserade

Hejsan jag är en erfaren jägare, med mycket stor kundskap om vilt hantering , dels stycknings mässigt ,samt även hanteringen o även matlagnings biten, jag saknar egen mark att jaga på, eller med något jaktlag , ser inte kvantiteten ,utan kvaliten på viltet, samt det sociala, man ska ha trevligt o roligt, Jag är ärlig och lättsam att göra med, Jag är öppen för förslag,jakt lag eller enskilda markägare,inför året 2012-
ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL Alf Andersson Ny upplaga helt omarbetad med foton i färg,samt med text om också dovvilt och vildsvin. Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Du kan beställa via vår hemsida www.vildsvin.se eller besöka oss i vår butik i Åsljunga(Skåne). Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30.
Vi anordnar en styckningskurs för griskött ,nötkött,lamm,vilt Kursen utövas på tallhöjden kött och chark varje onsdag med start kl 17. Anmälan görs via vår mail senast 25-3. Kursen hålls av kenny Thor (känd profil inom scan där han var personalansvarig för slakt och styckning, även en introduktionkurs i livsmedelshygien kommer att hållas. Max antal är 10 st Först till kvarn Förtur för bönder med djur
ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL. Ny upplaga helt omarbetad med foton i färg,samt med text om också dovvilt och vildsvin. Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv. Författare Alf Andersson. Frakt tillkommer med 69:- Fraktfritt på order över 1000:- Välkommen till vår butik i Piteå.
Boken handlar om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grillar och tar hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat. Allt genomfört på författarens sedvanliga noggranna och pedagogiska sätt, som blivit ett adelsmärke för hans populära böcker - vare sig det handlar om styckning av vilt, rensning av fisk, eftersök m.m. Recepten är många och skiftande, fotograferade av Christer Johansson, känd skribent och fotograf i fiskepressen. Han svarar också för bokens fina miljöfoton. Alf Andersson har gjort teckningarna i sin grillbok. Bokförlaget Settern.2002.Inbunden.96 sidor.Laminatband.Rikt fotillustrerad i färg. Format 17,5x24,5 cm.Vikt: 366 g.Språk: Svenska.Absolut nyskick.Frakt och förpackning 30 kronor.(Sverige).