Sökresultat för: ”

stor tavla säljes

Tidigare utannonserade

Annerose som bor med man och barn i ett stilla villaområde i en liten stad har en stor passion. Hon älskar stilleben från barocken och kan fördjupa sig i dessa symbolmättade tavlor med prunkande blombuketter, överdådliga måltider och mångtydiga föremål. Det är hennes sätt att fly från den dagliga tristessen. Men snart visar det sig att under den lugna ytan finns inte bara dolda passioner utan även misstänksamhet, otrohet, svartsjuka och död. Och ingen av människorna runt henne är så oskyldiga som hon trott. Inb. med sk.omsl. Forum, 1999, 234 sid. Mycket gott skick.
Jag säljer nu ett av mina fina samlingsföremål. Jag har samlat på Marilyn Monroe-prylar i några år, och nu måste jag tyvärr reducera samlingen på grund av flytt. Just den här tavlan är för stor för att få plats, tyvärr. Men jag hoppas att jag kan hitta någon som kan ta väl hand om den. Mått Höjd: 70 cm Bredd: 50 cm Pris: 450 kr Några frågor kring tavlan? Du når mig på min mobil vardagar (efter kl.15.00). Du når mig också när som helst under helgerna då jag är ledig. Men du kan också skicka mejl till mig.
Jag gör tavlor utav Nabbi-pärlor (Se bilder) Detta är min stora hobby, och de som har fått tavlor utav mig har blivit väldigt glada. Det funkar såhär: Jag tar en bild och lägger in den i programmet. Programmet genererar sedan om bilden till ett mönster som jag helt enkelt följer. Innan jag börjar på tavlan så skickar jag ett exempel på hur tavlan kan komma att se ut. Jättebra som julklapp eller present. 150:- för 30x30cm (2x2 plattor) 200:- för Porträtt 30x45cm (3x2 plattor) Större tavlor får vi i så fall diskutera priset på.
Säljer mina GX-15 MKII för jag har inte plats för dem längre. Spelar fantastiskt fint och om du vill så får du dina grannars tavlor att ramla ner från väggarna. Mycket tid och pengar lades ner på bygget. Dubbla långslagiga 15" basar, 2 st 6" element som mellanregister och på toppen ett diskanthorn.700 W. Känslighet 97dB. Impedans 4 Ohm. Frekvensomfång 26-20000 Hz. Lådmått (BxHxD) 475x1203x500 mm. Hör av er om ni är intresserade!
Säljer nu en stor tavla med ett sv/vitt foto, föreställer första snön som fallit i en skånsk allé på 50-talet med en Skånegård nere i vänster hörn. Den är den enda i sitt slag och rätt tung pga träskivan den är fäst på. I gott skick för att vara 50 år gammal, med några få skavanker. Säljes pga flytt. Mått: 1,30m bred och 2m hög. Pris: 1500kr Finns att hämtas i Limhamn. Ring 0709-961515 eller maila. MVH/Karin