Sökresultat för: ”

stokke tripp trapp säljes

Tidigare utannonserade

Tripp trapp stol i fint skick säljes. Inklusive dyna i mjuk och skön manchester. Allt original och mycket fräscht. Skickar även med extra sitt- och fotplatta som vi fick med då det var ett litet märke i fotplattan som satt på när vi köpte stolen. Detta är dock knappt märkbart så vi har använt de plattor som satt på så dessa extra plattor har legat nerpackade och är inte använda. Pris: 500 kr
Vi säljer våra 2 vita STOKKE Tripp Trapp-stolar eftersom barnen nu har vuxit ur dem. Stolarna är skavda i färgen men i övrigt i bra skick! 400 kr/st, vi finns i Viby, Sollentuna. Tripp Trapp den ultimata stolen som växer med ditt barn hela livet. Stolen har djupjusterbar och höjdjusterbar sits och fotstöd, vilket medför att barnet får en perfekt position vid matbordet. Barn som sitter bra och bekvämt sitter kvar längre vid matbordet och kan då ta del av familjens emotionella och sociala samspel vilket är en del av barnets utveckling enligt forskningen.
Våra tvillingar har blivit stora och nu säljer vi dessa suveräna "babysitters" som man med ett klick sätter på Tripp Trapp stolen. De har varit underbart att stå och laga mat eller äta middag och ha dem i bordhöjd istället för på golvet i babysitters. Inköpa Mars 2012 - tvättade en gång, ser oanvända ut. Inga fläckar eller så. Nypris 1295:- - vi säljer dem för 800:-st Nya matchande haklappar och mobil som också hör till ingår.