Sökresultat för: ”

stokke tripp trapp säljes

Tidigare utannonserade

Smart och säker originalsele till matstolen STOKKE matstolen Tripp Trapp. Stokke 5-punktsele har förstärkt tyg och plastfäste, är lätt att rengöra och kan tvättas i maskin vid 40 grader. Hämtas omgående endast på plats i vår butik. Obs! Vi skickar inte varor! Vi reserverar oss för slutförsäljning och tryckfel. Öppettider: mån-fre 10-20 lör 10-17 sön 11-17 Adress: Datavägen 4, 436 32 Askim Varmt välkommen in till oss på Barnens Hus!
Säljer vår fina Stokke Tripp Trapp som är den enda barnstolen som hänger med barnet under hela uppväxten och är säker och bekväm under hela resan. Du kan enkelt justera sitthöjden liksom höjden på fotplattan för att alltid passa just ditt barns behov. Tripp Trapp kan anpassas efter storleken på ditt barn, vilket gör att han eller hon alltid sitter i perfekt höjd för att äta, leka eller bara hänga med i samtalet. Och fötterna vilar stabilt på fotplattan, oavsett ålder på barnet. Säljes som den ser ut på bilden. Nypris: 1795kr
Tripp trapp stol i fint skick säljes. Inklusive dyna i mjuk och skön manchester. Allt original och mycket fräscht. Skickar även med extra sitt- och fotplatta som vi fick med då det var ett litet märke i fotplattan som satt på när vi köpte stolen. Detta är dock knappt märkbart så vi har använt de plattor som satt på så dessa extra plattor har legat nerpackade och är inte använda. Pris: 500 kr
Vi säljer våra 2 vita STOKKE Tripp Trapp-stolar eftersom barnen nu har vuxit ur dem. Stolarna är skavda i färgen men i övrigt i bra skick! 400 kr/st, vi finns i Viby, Sollentuna. Tripp Trapp den ultimata stolen som växer med ditt barn hela livet. Stolen har djupjusterbar och höjdjusterbar sits och fotstöd, vilket medför att barnet får en perfekt position vid matbordet. Barn som sitter bra och bekvämt sitter kvar längre vid matbordet och kan då ta del av familjens emotionella och sociala samspel vilket är en del av barnets utveckling enligt forskningen.
Våra tvillingar har blivit stora och nu säljer vi dessa suveräna "babysitters" som man med ett klick sätter på Tripp Trapp stolen. De har varit underbart att stå och laga mat eller äta middag och ha dem i bordhöjd istället för på golvet i babysitters. Inköpa Mars 2012 - tvättade en gång, ser oanvända ut. Inga fläckar eller så. Nypris 1295:- - vi säljer dem för 800:-st Nya matchande haklappar och mobil som också hör till ingår.