Sökresultat för: ”

startplats halvvättern kl säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Säljer nu min starttid för Halvvättern då det dykt upp omständigheter som gör att jag måste prioritera annat. Starttid kl:08.24 Grupp: 13 Utdrag från Vätternrundans hemsida vad som gäller vid Inloggningsuppgifter och överlåtelse Är det jag som säljare som gör jobbet med platsöverlåtelsen? Både ja och nej! Köparen måste först registrera sig som kund på Mina Sidor för att erhålla det Kund-Id som säljaren behöver för överlåtelsen. Därefter går du till Mina Sidor och loggar in och genomför platsöverlåtelsen genom att fylla i köparens kund-Id och födelsedatum (ÅÅÅÅ-MM-DD) och betalar 200 kr i administrationsavgift genom direktbetalning. Efter du anmält platsöverlåtelsen skickas ett bekräftelsemail till både dig och köparen. Jag har inte inloggningsuppgifter till Mina Sidor? Om din e-postadress finns registrerad så beställer du själv inlogg på Mina Sidors inloggningssida, om inte, maila Vätternrundan Kan jag sälja min startplats nu redan innan transferperioden? Vi råder aldrig någon att köpa/sälja sin startplats utanför transferperioden. Men om du säljer måste du fullfölja affären genom att utföra platsöverlåtelsen på Mina Sidor under Transferperioden som infaller under april och första halvan av maj 2013 annars ger inte startbeviset rätt till start för köparen Vad händer om jag säljer startplats efter transferperioden? Efter transferperioden kan inte platsöverlåtelse göras och överlåtelsen blir inte giltig så startbeviset ger inte rätt till start Hör Av er på mail då jag är lättast att nå där :)
Hej! Säljer nu min starttid för Halvvättern då det dykt upp omständigheter som gör att jag måste prioritera annat. Den som skulle ha köpt min starttid har även den fått förhinder så jag lägger ut min annons igen. Starttid kl:08.24 Grupp: 13 Utdrag från Vätternrundans hemsida vad som gäller vid Inloggningsuppgifter och överlåtelse Är det jag som säljare som gör jobbet med platsöverlåtelsen? Både ja och nej! Köparen måste först registrera sig som kund på Mina Sidor för att erhålla det Kund-Id som säljaren behöver för överlåtelsen. Därefter går du till Mina Sidor och loggar in och genomför platsöverlåtelsen genom att fylla i köparens kund-Id och födelsedatum (ÅÅÅÅ-MM-DD) och betalar 200 kr i administrationsavgift genom direktbetalning. Efter du anmält platsöverlåtelsen skickas ett bekräftelsemail till både dig och köparen. Jag har inte inloggningsuppgifter till Mina Sidor? Om din e-postadress finns registrerad så beställer du själv inlogg på Mina Sidors inloggningssida, om inte, maila Vätternrundan Kan jag sälja min startplats nu redan innan transferperioden? Vi råder aldrig någon att köpa/sälja sin startplats utanför transferperioden. Men om du säljer måste du fullfölja affären genom att utföra platsöverlåtelsen på Mina Sidor under Transferperioden som infaller under april och första halvan av maj 2013 annars ger inte startbeviset rätt till start för köparen Vad händer om jag säljer startplats efter transferperioden? Efter transferperioden kan inte platsöverlåtelse göras och överlåtelsen blir inte giltig så startbeviset ger inte rätt till start Hör Av er på mail då jag är lättast att nå där :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min startplats till Halvvättern 2013 kl 10:00 grupp 61. Överlåtelseavgiften är inkluderad i priset. Överlåtelse måste ske innan 15e Maj. Orginalpris 740kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Måste tyvärr sälja min startplats till Halvvättern 8 juni starttid kl 10.18 500 kr inkl överlåtelseavgift
Säljer min startplats till Halvvättern då jag fått förhinder och inte kan starta. Starten går av stapeln: den 16 juni kl 10.34 Köparen behöver EJ betala administrationsavgiften som kostar 200:-.