Sökresultat för: ”

snöslunga gilson 10hk säljes

Tidigare utannonserade

En beg Gilson slunga som går bra. Enda felet är svagt batteri, annars fungerar elstarten. 10 hk Billigare vid snabb affär!
Ska sälja huset så min snöslunga blir över. Det är en Gilson med 10hk 4 takts motor. Det är elstart på den med ett 12v batteri. Den är 80cm bred och stark nog att ta blötsnö. Det är nya däck på. Startar Alltid. Vårpris!
Stor och stark snöslunga, Gilson 10 hk, 82 cm brett utkast, elstart och manuell, kan behöva en justering av förgasaren, kastar iväg det mesta i snöväg, perfekt om du har en stor gård och även vill ta bort blötsnö. Kan pruta en femhundring vid snabb och smidig affär.
Säljer en Gilson snöslunga, 82 cm intag, 5 vxl fram och 2 bakåt, nya däck, 10 hk. startmotor sitter på, har startat med den men nu händer det ingenting så tur att det finns snöre också, startar och går men väldigt ojämt, går bättre med lite chocke så en förgasarinställning är nog nödvändig, tyvärr är inte min kropp byggd för denna maskinen, stor och tung så det behövs nog lite armstyrka för att hantera den, annars är nog denna slungan perfekt för dej som har stora ytor att köra snö från och vill ha en stor och kraftig maskin. Kan pruta en femhundring vid snabb affär. Ev byte mot combi, gärna volvo 945
Nu säljer jag min nyrenoverade snöslunga som är i mycket bra skicka på grund av traktor-köp. 10 hk Seriösa bud tack. mvh Marcus