Sökresultat för: ”

skog till salu dalarna säljes

Tidigare utannonserade

Endast 2 km från den norska gränsen i Kronoparken i Stöten ligger dessa nybyggda hus i typisk fjällstil. Husen är bra utrustade med bl a bastu och tvättmaskin. Runt omkring husen finns ett fantastiskt landskap med fjäll, djupa dalar, stora skogar och många fjällsjöar. I Norge, 6 km bort finns en fin badsjö. Här är verkligen ett eldorado för den fiskeintresserade. Husdjur tillåtna i vissa hus - fråga vid bokning. Utrustningen kan variera något i husen. I vissa hus finns t ex CD och kabelTV. (Se också husen S46480-S46494 och S46496-S46502).
En övergiven container hittas en bit in i en skog. Containern visar sig innehålla döda människor, fem vuxna och fyra barn. Det råder inga tvivel om att de döda är illegalt invandrade flyktingar som kvävts till döds. Obduktionen visar att flyktingarna levde då containern placerades i skogen och att de lämnades för att dö. Rubriceringen på brottet blir därför massmord och den kommande utredningen skapar konflikter bland Kurt Wallander och hans kollegor. Är det som är moraliskt rätt alltid detsamma som juridiskt korrekt?
Renoverade dämpare runt om. Bra däck + extra bakdäck medföljer. Drev & o-ringskedja bra skick extra bakdrev medföljer. 3st luftfiller medföljer. Väl servad med oljebyten & luftfilter. All plast är helt. Har haft crossen i skogen och åkt lite bara förra sommaren. Skulle starta den efter vintern nu men fick ej igång den, vet ej felet & har ej tid att skruva med den. Den gick klockrent i fjol å startade på några få kick. Den har stått i varmgarage hela vintern!
Jag kan endast nås på mobilen eftersom jag alltid befinner mig i skogen. Tel 070 303 13 80 Extrauppgifter Märke: Nissan Drivhjul: Fyrhjulsdriven Modell: Terrano Hästkrafter: 103 Hk I trafik: 1988-03-23 Motorstorlek: 2389 cc Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: 267 g/km Färg: -
Tjabba tänkte sälja enduron då det inte gått som planerat. Underbar hojj i skogen! Det är som sagt en EC300 från -08 som ja tänkte själv tävla med men pengarna räcker inte till i år. Ny dämpare från öhlins bak. Xenon beredd. Vet att förra ägaren klöv motorn och bytte packningnar och lager osv har för mig att han bytte kolv då har max gått 10h efter det. Den går bra maskinelt i alla fall. Har en hel låda med extra grejer! Ring eller maila vid intresse!