Sökresultat för: ”

skjutgarderober säljes

Tidigare utannonserade

När vi flyttade in blev en skjutgarderob över. Det är två vita dörrar och en spegeldörr som löper på en aluminiumskena i både tak och golv. Till 2,40 takhöjd 69 cm, bredd på varje dörr, två vita och en spegel 200 cm lång takglidskena med två spår 200 cm lång golvglidskena med två spår Fabrikat: Space Collection, KA Design Läs mer på: http://www.kadesign.se Nypris när vi köpte dem (år 2002): 2340 kr per dörr Nermonterade och klara att hämta i Lomma.
En mycket originell, oerhört fräsch 2 rums lägenhet med "villa känsla", 50 kvm med öppen planlösning, egen ingång och stor terass med tillgång till parkliknande trädgård i idylliska Vikdalen, Nacka. Lägenheten är smakfullt möblerad och fullt utrustad för 1 eller 2 personer. Bäddsoffa för gäster. Genomgående parkettgolv med golvvärme . Helkakaklat,stort och luftigt badrum med tvättmaskin samt torktumlare.Golvvärme.Sovrum med dubbelsäng och skjutgarderob. Lägenheten finns för omgående uthyrning I hyran ingår P-plats samt hushålls el. 10 min med buss/bil till slussen. Båten till Nybroviken ca 20 min. För ytterligare information kontakt via mail.
Hej vi har ett litet hyreshus i Älvsjö med 4st lägenheter 7st tjejor bor där Nu har vi ett rum ledigt i den stora lägenheten Som är på ca 13kvm med 3 stora skjutgarderober 3600 SEK inkl el vatten värme trådlöst bredband Vi har ett rum ledigt i en villa i älvsjö Rummet på ca12kvm 3300sek inkl el vatten värme trådlöst bredband Trädgården nyttjas av hyresgästerna För mer info. Ring. 0705478988. 08991077 n
Hej! nu tänkte jag sälja min mysiga 2:a. Det är en hörnlägenhet som är belägen på första våningen. Nära till tvättstuga, förråd, m,m som ligger i samma byggnad. Genomgående ljusa tapeter. Sovrum med stor skjutgarderob. Helkaklat badrum med dusch kabin. Ny kyl/frys Augusti 2012. Balkong med eftermiddagssol. I hyran ingår allt utom bredband. Lugnt och trivsamt område med innergård. 220 000 eller bud Ring eller maila
En fantastisk lägenhet vid Malmö Opera. Lägenheten totalrenoveras och är i dagarna klar för uthyrning. Renoveringen omfattar nytt kök med nya vitvaror, nya samt slipade golv, målade väggar/tak samt nya skjutgarderober. Den nya hyran beräknas ligga på runt 12000 kr/månad. * 6 rum och kök 139 kvm * Våning 6 * Med hiss * Genomgående med en stor balkong * Säkerhetsdörr * Finns garageplats att hyra * Förstahandskontrakt! * Ledig från 1/12 2012 Månadshyra: ca 12 000 kr (ink kabel-tv) Har ni fasta inkomster och är utan betalningsanmärkningar, kontakta oss via e-mail och berätta om er.