Sökresultat för: ”

plasma tv reservdelar säljes

Tidigare utannonserade

Säljer 2 stycken 42" plasma tv av märket Samsung ps-42s5h Felet är på övre och undre Y bräda som är defekta. Felet är fastställt. Väldigt enkelt att byta för den ngt händige. Delarna finns att köpa på nätet. Kostnad ca 100-160dollar. Jag säljer dom INTE! Båda tv apparaterna har samma fel och det är endast detta som är defekt på tv-apparaterna, inget annat. Byter ni delarna får ni en riktigt bra tv. Beskrivning på bytet av delarna (instuktioner)och reservdels nummer medföljer vid köp. Säljes för 1000kr BÅDA!!! Hämtas i centrala Göteborg, Linnéstaden.
har en mycket fin ST-RR som är kyoshos västing tävlings truggy som är borstlös konverterad med kyoshos egna kitt, sitter Mamba Monster ESC och Mamba Monster 2200KV motor som ger en helt hysterisk fart. Sitter ett helt nytt Savöx 1258TG 20Kg styrsevo samt en helt ny Sanwa MT4 med telemetri. 2st 5000Mha 4s lipo accar i bra skick och en imax b6 laddare, alltså ett komplett kitt bara ladda accarna och ut o kör. finns även lite reservdelar som bärarmar och sånt. 2 st karosser i bra skick och 3 uppsättningar kompletta hjul. Kan tänka mig byten mot 50"+ plasma tv eller projektor.
60" plasma TV, LG 60PC45. I bra skick, inte använd mycket MEN den har börjat stänga av sig efter ca 30min. Funkar perfekt innan dess, och bryter man strömmen så kommer den tillbaka igen. Säljes för 100kr, förutsatt att den hämtas på plats. För den som kan laga själv, eller som vill ha reservdelar... tex bara stativet är värt mer :P Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1) THOMSON Plasma 42 42PB13055 2) PHILIPS Plasma 42 42PF5331/10 Båda TV:n funkar men man måste försöka att sätta i strömsladden flera gånger tills den startar. Den andra TV:n ska man försöka trycka på startknappen flera gånger tills den sätts igång. Jag säljer dem i reservdelar Kom inte med frågor, eftersom att jag själv inte kan mycket om elektroniker. Säljer exakt dessa på bilden. Skicka ett bud för båda.
LG 42-tum PLASMA(lite defekt) SÄLJES SOM RESERVDELAR eller REPARATIONS- OBJEKT. Modell:RZ-42PY10X . Den fungerar fint MEN det finns 2 röda lodräta ränder i bildrutan.(man kan se ok ändå men det är störande med strecken. SAMT att FJÄRRKONTROLLEN EJ ÄR RÄTT. den jag har fungerar OK till det mesta men lite bökig vid menyhanteringen. (då måste man använda TV:ns egna knappar) Den finns i ÄLVSJÖ vid mässan. Tel:070-6310 200