Sökresultat för: ”

pilatesboll liten säljes

Tidigare utannonserade

Mäter: - kalorier - tid - distans - puls Skick -Cykeln är knappt använd och ca 2-3 år gammal - Har fått en ytlig skavank på höger sidan av den svarta överdelen av stommen. Min svarta pilatesboll har legat emot och verkar ha skavt av sig (?). Det är alltså som en svart men lite skrovlig/glansig yta, ca 2 dm, på ena sidan. Svart pilatesboll Casall, 65 cm, ingår för den som vill, då den är för liten för mig.
1. ElGitarr J&D (+ sladd och svart ryggsäcksfodral) Förstärkare 20 watt Laney Hardcore Max - Perfekt liten förstärkare för nybörjaren. Går att plugga in hörlurar. Båda är sparsamt använda. Paketpris 900. 2. Stor färgglad Akrylmålning, "Fåglar" - 90x65 cm. 120 kr. 3. Två guldramar, en med kapten röd och en med oljemotiv. Aldrig upphängda. 75x55. 120 kr/styck (enkelt att byta motiv.) 4. Hängkorg - Roliga korgar som hängs upp med snöre. Bra skick. 50 kr. 5. Stor Pilatesboll - Köpt i somras. Knappt använd. 50 kr.
Har du tröttnat på dina trädningsredskap och vill bli av med det för en liten struntsumma ? Hör av dej ! bänkpress crosstrainer motionscykel hopprep hantlar pilatesboll roddmaskin
Casall Pilates dvd Pris 100 kr (Ord.pris 249 kr) Casall Pilatesboll med pump Pris 100 kr (ord.pris 299 kr) Abilica Ministep Perfekt för dig som söker den lilla och effektiva träningsmaskinen. Liten men effektiv stepper som ger dig bra konditionsträning. Som ny, knappt använd. Pris 250 kr (ord.pris 649 kr) Rubber band, grön = medel Längd: 28 cm (halv cirkel) Bredd: 3 cm Pris 50 kr Casall boxningssäck, handskar stl L , krok och fjäder Dessa saker är nya och inte använda, ligger i förpackning. Pris 500 kr Inget fel på sakerna, säljes pågrund av att de inte används. Alla sakerna är i nyskick. Vid intresse maila Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fräscht och fullt utrustat gym uthyres i Sollentuna! Vi erbjuder dig som är t.ex. PT eller entreprenör inom friskvård ett helt färdigt gym i fräscha lokaler i Sollentuna. Gymmet är välskött och helt nyckelfärdigt med möjlighet att omgående starta en rörelse som är lämpad för friskvård med personlig träning samt avslappning i en ombonad och intim miljö. Gymmet, 220 m2, är fullt utrustat med både konditions- och gymmaskiner, hantlar, pilatesbollar mm. I lokalerna finns även ett möte/undervisningsrum, ett stretchingrum samt en liten relaxavdelning med elektriska massagestolar. Parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen. Pendeltågsstationen och Sollentuna Centrum ligger endast 5 minuters promenad bort. Busshållplats finns vid lokalen. Detta är ett unikt tillfälle för en entusiastisk entreprenör att skapa en exklusiv anläggning för en bred målgrupp i företagsvänliga Sollentuna. Lokalens utformning och centrala läge gör att man kan idka hälsoaktiviteter riktade både mot företag och privatpersoner. För visning och ytterligare information kontakta Tommy Sundqvist på Tröskan AB Växel 08-59469020 eller mobil 0733-700800