Sökresultat för: ”

per-albins torp säljes

Tidigare utannonserade

1 1/2 Plans hus med källare Ett stort sovrum och ett lite mindre Öppet kök Stort tv rum med braskamin En toalett Uppvärms med pelletsbrännare, el eller ved Stor tomt med lummig omgivning Nära till centrum och skola, men samtidigt till också till naturen. Huset kan användas både som heltidsboende och fritidsboende. Är i behov av kärlek och omtanke. Anticimex överlåtelsebesikning protokoll finns.
I Östersåsen finns detta fina fritidshus som även fungerar som permanent boende. Närhet till naturen med bra fiskevatten och pendlingsavstånd till Östersund , ca 3 mil. Fint bad med camping finns i byn. Fasaden är nybytt och tilläggsisolerad, även fönstren är renoverade och taket är bytt i år. Renoverad toalett med golvvärme och kakel. Elen är nydragen. Möjlighet till fiber. 3 kammarbrunnen är ca 5 år gammal. Ny vattenberedare. Vedspis i köket,spis, diskmaskin finns samt kyl med ismaskin. Lekstuga samt brygghus på 24kvm finns på gården. Ring för mer information och visning
Hus nära Ljungan.busshållplats alldeles utanför.ca 7km till Ånge. Eget vatten och avlopp.3ha mark runt huset med eget vedbehov.mycket fin trädgård med stenpartier och ny vedbod.Handöl braskamin i köket.Nytt kök i ek med nya vitvaror ock spis med häll och helintergerad diskmaskin installerades 2005.Stor veranda ca 20m2.fin jordkällare och nytt plåttak från 2004.Huset är i mycket fint skick i övrigt.