Sökresultat för: ”

passat säljes

Tidigare utannonserade

Nära stranden i Marielyst ligger detta mycket fina stenhus med stråtak och stor terrass. Huset har hög standard och i detta hus finns goda möjligheter att få en härlig semester med många upplevelser. I huset finns en badavdelning med bl a en 16 m2 stor swimmingpool med motströmsanläggning samt bubbelpool. Från ett av husets tre badrum är det ingång till bastun. I det fina allrummet finns bl a braskamin, färg-TV med parabol och telefax. Köket är välutrustat med många former av hjälpmedel. Till barnen finns det lekredskap. Husets sex sovrum gör huset passande för flera familjer. Ett verkligt fint hus som ligger i ett bra område i Marielyst. Huset uthyres inte till ungdomsgrupper. Rökfri hus.
Vid placeringen av detta välinredda hus med hög standard har man tagit hänsyn till den fina, kuperad terrängen på Österhede. Huset ligger endast 350 m från det fantastiska Vadehavet, där det finns möjlighet att ta långa promenader och njuta av fågellivet och utsikten in mot fastlandet. De lugna omgivningarna inbjuder till avkoppling. Med både en nordostvänd och en sydvästvänd terrass kan ni njuta av utelivet fån tidig morgon till sent på kvällen. Huset har åtta bra sängplatser, ett stort badrum med bubbelbad och en gästtoalett så huset är passande för två familjer eller 8 vuxna.
Detta stora hus med hög standard har en perfekt placering - helt ostört vid slutet av en återvändsgata. Endast 600 m från en av Danmarks bästa badstränder och med gångavstånd till Marielyst centrum. Här finns alla förutsättningar för en bra och avkopplande semester året runt. Såväl utvändigt som invändigt bär huset en prägel av god smak och kvalitet. Härtill bidrar inte minst det fina poolrummet med swimmingpoolen och den stora bubbelpoolen. Dessutom finns det braskamin, som ger en trivsam atmosfär i huset. De två badrummen med golvvärme och de fyra sovrummen gör huset passande för två familjer.
Med högt läge ligger detta stora och välskötta semesterhus med vacker utsikt över havet och området. Det är rymligt och med sina fem sovrum passande till två familjer. Husets aktiva gäster kan få stor glädje av aktivtetsrummet, som är inrett med diverse spel, t ex kan ni spela bordtennis och dart. När vädret är fint kan ni utnyttja den stora gräsplanen som omger huset. Huset ligger i ett populärt område inte långt från stranden och endast fem minuters bilväg från Ebeltoft bys gamla, trvisamma gator med massor av spännande affärer.
Vid Hyldetofte Østersøbad på sydspetsen av Lolland ligger detta fina hus med bubbelbad. Huset ligger på en naturtomt nära en barnvänlig badstrand. Sommarhusområdet vid Hyldetofte är ett lugnt och trevligt semesterställe passande för såväl barnfamiljer som naturälskare. Barnen kommer att älska en utflykt till det stora tropiska badlandet Lalandia, där det även finns ett bowlingcenter. För naturälskaren bjuder området på bland annat många fina promenad- och cykelstigar i närheten av havet. I naturparken Maribosøerne kan man ta en båttur på en av de fyra sjöarna och uppleva det vackra landskapet och det rika fågellivet.