Sökresultat för: ”

numark mixtrack pro dj mixer säljes

Tidigare utannonserade

Tänkte sälja min Numark Mixtrack PRO då jag uppgraderar till en Traktor S4. Den är endast använd för personligt hemma bruk, varsamt spelad på. Allt fungerar som det ska, inga defekta knobbar eller reglage. Finns några enstaka report mitt på jog wheelsen silvriga del detta påverkar ju dock inte mekaniken i sig. Går att porta till Traktor programvara ( standard är Virtual DJ ) Men jag kör den i traktor Pro 2 utan problem! För mer information om midi mixern så är det bara att skicka ett mejl till mig eller gå in på http://www.thomann.de/se/numark_mixtrack_pro.htm Finns i Spånga.
Vill få bort den, har inte använt den över huvud taget, öppnade förpackningen o tittade bara. Ett väldigt bra mixer bord att börja med, väldigt prisvärt. Det ansluts väldigt lätt med en USB kabel och det finns ett inbyggt ljudkort i mixer bordet. Köptes 2011-10-11 hos JAM i Göteborg för 1800:-. För mer info angående mixer bordet kontakta mig eller titta på: http://www.numark.com/mixtrackpro Man får med mixer programmet TRAKTOR. Väldigt likt virtual dj. Tittar mailen dagligen samt telefonen. Har du någon fråga så tveka inte på att kontakta mig. Med vänlig hälsning.
Säljer min Mixtrack Pro MIDI-kontroll för DJ-bruk. Mixtrack pro har stora, touch-känsliga hjul (för scratching och beatmatching), inbyggt samt kontroller för EQ, crossfader etc. Extremt prisvärd kontroll, passar utmärkt för nybörjare eller den som vill ha någonting lite lättare att ta med sig än 2st skivspelare + mixer. Mixtrack Pro fungerar med alla MIDI-kompatibla program (t.ex. Traktor, Virtual DJ, Ableton Live) och strömförs helt från USB. Inköpt för 2000kr, i utmärkt skick (har några få repor i färgen, men ingenting annat).
Säljer nu min Numark MixTrack Pro som är en MIDI-controller/mixer som är bra för dig som vill börja DJa med dator. Jag köpte den på "Jam" för knappt ett år sedan för 2090 kr. Den är mycket sparsamt använd då jag nästan direkt efter köpte annan DJ-utrustning. Alla tillhörande papper finns. Även programvaran "Virtual DJ LE" följer med på CD. Kvitto med ungefär 1 månads garanti kvar finns. Skicka helst sms vid intresse då jag ofta har svårt att svara på inkommande samtal pga skola & jobb.
Numark Mixtrak Pro, ett paket med både mixer och plattor i ett, samt riktigt bra hörlurar och en ställning för spelaren att vila på. Jag köpte den för inte så länge sen men har tyvärr ingen användning för den längre! Tanken var att komma ut och börja dj:a då den är en riktigt bra nybörjarspelare samt för proffs. Köpte den från emusic.se. Dom har nu kampanj på produkten men jag säljer den för 1599:- http://www.emusic.se/product/18514/Numark-Mixtrack-Pro-DJ-Kit