Sökresultat för: ”

musikinstrument skänkes säljes

Tidigare utannonserade

Skänkes eller högst bjudande På grund av flytt måste vi göra oss av med ett fantastiskt vackert piano med dubbla kandelabrar. Tillverkades år 1891 i Stockholm för industriutställningen i Göteborg av S. Andersson. Pianot har järnram som ger det en stor klang, nästintill en flygels. Vi vet inte vad det betyder, men det är märkt med Oscar II Sveriges och Norges konung. Kanske ett fall för antikrundan... Alla som stämt pianot har skrivit sin signatur på undersidan av varsin tangent och det är nu dags för ytterligare en signatur.
Nu skänker vi bort vårt sällan använda piano. Pianot är i gott skick och är inte skadad på något sätt. Pianot är av märket Malmsjö, om det säger en pianokunnig något. Pianot skänkes, på grund av att vi aldrig spelar på det. Det är inget fel på pianot, det kommer bara inte till användning. Om jag inte svarar när ni ringer så släng i väg ett mail eller sms, så hör jag av mig när jag kan. Pianot skänkes emot avhämtning.
Vi har ett piano som behöver flytta på sig. vill du hjälpa till är vi mycket tacksamma. som betalning får du pianot! Har varit mycket nöjda med det och det är både litet och snyggt. behöver dock stämmas! Vi skall nu flytta och har ingen möjlighet att härbärgera det längre. är du intresserad måste du dock hämta det från tisdag (2/8 - 10/8), vi skall nämligen ut och resa lite i veckan och kommer inte att vara hemma och den 11e flyttar vi
Byrå säljes: Köpt från Bukowskis Market våren 2014. Välvd front med tre lådor och två dörrar, intarsiadekor av musikinstrument. Stenskiva / marmor på toppen (spricka på vänster sida, syns dock inte så mycket pga mönster i skivan). Bra förvaring! Nyckel finns. Skickar gärna fler bilder vid intresse. Längd: 100cm Djup: 55cm Höjd: 89cm Byrå / Skänk / Bänk / Förvaring / Skåp Maila vid intresse! Vänligen, Åsa
Jag skänker bort min hammondorgel - delvis fungerande (fungerar helt felfritt ibland vilket gör att jag inte tror det är någre stora fel på den). Kom och hämta den så är den er!