Sökresultat för: ”

midsommarkrans säljes

Tidigare utannonserade

Drömvåning uthyres omgående. Vi har flyttat utomlands på obestämd tid, minst till 1 juni. Den ligger högst upp på Midsommarkransens högsta punkt. 12 m kungsbalkong och 3 meter terrass. 3 min från t-bana. Midsommarkransen tar 10 min till tcentralen. Väldisponerad 2:a med solläge. Stort allrum med totalt 7 glaspartier och utgång till de 2 unika terasserna. Fint nyrenoverat ljust kök. 100 Mbit/sec IP-telefoni. Småstadskänsla med fik och matvarubutik runt hörnet. Deposition 1 månadshyra när du fått nyckeln! Maila mig, sedan sätter jag dig i kontakt med svärfar som visar dig lägenheten.
Ica. Nyskick. Bind en krans! innehåller vackra, doftande och kreativa kransar för alla tillfällen och årstider kransar att göra själv, att ge bort som gåvor eller pryda det egna hemmet med. Några av kransarna är gjorda i klassiska former och material medan andra inte liknar någon annat. Det kan handla om en lysande dörrkrans gjord av bubbelplast och en ljusslinga, en lyxig nyårskrans av en fjäderboa eller en vanlig och älskad midsommarkrans. Inga förkunskaper eller avancerade verktyg krävs. De allra flesta projekt går också bra att göra tillsammans med barn.
Övrigt, stl. One size, unisex Blomsterkrans som är mjuk från "Oskar&Ellen" HELT NY ligger kvar i sin skyddspåse! Perfekt för dom små barnen att bära vid fest el midsommarfirande! Jag har 3 st kransar kvar! 129:-
I denna genomtänkta annons ser ni ett exempel på formidabel fotokonst. Det är ifrån vänster till höger, ett stycke Canon Digital Ixus 100 i5 eller möjligen 100 iS - vem vet? Den är så sliten att jag skäms, men ändå. 12.1 M pixlar, exklusiv bronsplätering, och ett minneskort på 4 GB. Det här är den perfekta kameran för dig som är lite lätt slirig på midsommar och inte vill tänka för mycket. Du vill bara kunna hala upp den ur sidofickan på kavajen, skråla lite muntert i din sagovärld och ta en fantastisk bild på hur din hustru, iklädd midsommarkrans, tar hand om de sovande barnen och placerar dessa i pinnvagnen ni ska dra hem i sommarnatten vid 4. Den är också mycket lämplig för dig som ta snabba och bra bilder utan att behöva tänka för mycket, vilket innebär att kameran i sin helhet är lämplig för ungefär 99.8% av Sveriges befolkning. På förekommen anledning vill jag också berätta att när ni nu har modellnamn, så är google bästa sätt att ta reda på mer info om era presumtiva inköp. Nu sitter ni nog och tänker vilken av dessa modeller ska jag välja? Jag svarar ifrån vänster till häger ånyo; 1) 800 svenska riksdaler. 2) 600 svenska riksdaler. 3) 1500 svenska riksdaler. I den mån ni har ett byte önskar jag 14 kvm krossad plysh i rött. Behöver inte - och vill ej heller ha - avställd Volvo Amazon, kebabspett, 14 kubikmeter ved eller begagnade underkläder ifrån LIDL. Jag tycker nu att jag gjort mitt yttersta för att ge vederhäftig information, men för att förekomma alla blockettroll kan jag säga att allt fungerar. Fan om det hjälper iofs... Jag ser fram emot att göra fantastisk business med er som vet vad ni vill ha. Ensamma snackare hänvisas till stadsmissionen eller jouhavande medmänniksa. Själv har jag lite ont om tid även om jag älskar er alla.