Sökresultat för: ”

medryttare sto dingtuna säljes

STOS
F

Tidigare utannonserade

Jag letar efter en medryttare ca 2-3 dagar/vecka till mitt 7-åriga sto, Alice. Alice är ca 1.64 cm, väldigt snäll men pigg o framåt. Jag är ffa ute efter någon som vill rida ut men du kan även få trimma/träna ibland. Jag vill inte ha något betalt utan istället får du hjälpa till med mockning ibland till min andra häst. Stallet ligger 2km från Dingtuna, ingen buss går hit utan du behöver ha egen bil. Hör av dig om det låter intressant och du vill veta mer!
Jag letar efter en medryttare ca 2-3 dagar/vecka till mitt 7-åriga sto, Alice. Alice är ca 1.64 cm, väldigt snäll men pigg o framåt. Jag är ffa ute efter någon som vill rida ut men du kan även få trimma/träna ibland. Jag vill inte ha något betalt utan istället får du hjälpa till med mockning ibland till min andra häst. Stallet ligger 2km från Dingtuna, ingen buss går hit utan du behöver ha egen bil. Hör av dig om det låter intressant och du vill veta mer! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vuxen medryttare sökes, till mitt sto 9 år och 155 cm ca, för promenadridning och skötsel samt mockning, ett par ggr i veckan. I november och december kommer jag eventuellt att behöva hjälp fler ggr/vecka, ibland på helger. Hästen är snäll och väluppfostrad, tycker om att gå på tur i skog och mark. Hon är inte viktbärande. Står i Dingtuna. Söker en pålitlig ansvarsfull person. Pris kan vi komma överens om. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer! Mvh Elin