Sökresultat för: ”

livsmedel säljes

Tidigare utannonserade

Lindfors Bokförlag AB. Del I, 1937. Del II, 1938. Linneklotband med prägling i rött och svart på rygg samt i guld på omslagets framsida. 308 s + 480 s. Båda böckerna med nött skyddsomslag i övrigt mycket gott skick. Färgat övre snitt. Butiksritningar, interiörbilder, diagram, kartor, livsmedelshandelns historia m.m. Rikt illustrerad. Lunds Dagblad skrev vid utgivandet: ""Detaljhandelns bok lovar att bli ett standardverk av stort värde och av den nu utkomna delen att döma torde det kunna intressera även den stora allmänheten.
Nu kan du få reda på exakt vad Gl handlar om, och varför mat med lågt Gl har så många positiva effekter på din vikt, din hälsa och din energi. Ät gott enligt bokens tvåveckorsmeny och säg adjö överflödiga kilon, trötthet och sockerberoende. *Lär dig de enkla Gl-principerna och förlora i vikt och vinn i hälsa. *Okomplicerad tvåveckorsmeny - läcker mat som gör dig mätt och lätt. *Gl-tabell på över 300 livsmedel. Dek. laminatbd. Bonnier Impact, 2006, 96 sid. Ill. i färg. Mycket gott skick.
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som Labbingenjör kommer du att arbeta med mätningar och kromatografiska analyser (främst HPLC och GC) i produktionen för livsmedelsanalyser. Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten är ett vikariat tom hösten 2011 men för rätt person finns chansen till överrekrytering på annan avdelning. Krav på person Är erfaren eller nyutbildad kemiingenjör, gärna med inriktning mot livsmedel. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området.
Finax AB och Abdon Mills AB förädlar och marknadsför sunda och goda livsmedel baserade på spannmål. Finax AB och Abdon Mills AB ingår i en familjeägd koncern med liknande verksamheter i Danmark och Nordamerika. I våra anläggningar i Helsingborg tillverkas huvudsakligast müsli och mjöl. Läs mer på www.finax.se Vi söker en erfaren industrielektriker till vår verksamhet i Helsingborg. Du kommer att ansvara för installation och montage av el och automations-utrustning, service och underhåll. AbdonFinax erbjuder ” ett arbete i ett familjeägt företag inom spannmåls-sektorn med massor av spännande utmaningar och med positiva och engagerade medarbetare”.Vårt företag är inne i ett expansivt skede och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.