Sökresultat för: ”

landman gasolgrill säljes

Tidigare utannonserade

Gasolgrill Landmann, där inte brännarna tänder trots att låga tänds och gasol + slangar fungerar... Nästan full gasoltub med följer (därav priset). Slangar och fästen är utbytta, felet ligger sannolikt i att brännarna behöver bytas ut. Någon mer händig än jag kan säkert få ordning på den. Den fungerade fint i två år tidigare, men jag vill bara bli av med den nu. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bild 1 gasolgrill Landman. Fullt fungerande men inte använd i år. 200 kr Bild 2 trädgårdsmöbler i plast. Bordet vitt och stolarna ljust grå. Bordet är lite smutsigt men stolarna fina. Helt och fullt fungerande. Bordet har iläggsskiva. Utan iläggskivan är bordet 160x95. Det finns sammanlagt 6 stolar till bordet. 300 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Precis som rubriken lyder så säljes en Gasol grill (av märket Landmann) inklusive en gasol behållare som tyvärr är tom. Det är den billigaste gasolgrillen med behållare på blocket så det är först till kvarn som gäller. OBS: Då jag ej har nät på mobilen på jobbet så får ni jätte gärna tala in ett namn och nummer på telefonsvararen så ringer jag upp så fort som möjligt. Pris: 700kr
Hej, Vi har en landmann Cronos gasolgrill till salu. Grillen är i bra skick och fungerar som den skall. Antal brännare är tre på denna plus en vid sidan om ifall man vill steka eller koka annat medans man grillar. Flera bilder kan skickas. Pris vid snabb affär 750 kronor. Nypris 3000 kr. Obs! Gasoltub ingår inte. Dock ingår slang och regulator.