Sökresultat för: ”

lagerjobb stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Nu söker vi studenter som vill jobba extra inom lager och logistik hos någon av våra kunder i Bro, Kungsängen och Järfälla. Då vi hela tiden har nya spännande uppdrag på gång letar vi efter arbetsvillga studenter som vill dryga ut studentkassan och skaffa sig ett roligt extrajobb samt få arbetslivserfarenhet hos Sveriges snabbast växande företag. Arbetet uförs hos någon av våra kunder inom lager och logistik och innebär bla lastning av pallar, truckkörning och orderplockning. Arbetet kan vara både fysiskt krävande och monotont. Arbetstiderna kan variera och förläggs till största del på vardagarna. Det finns även mycket jobb kring storhelger! Vi söker dig som är tillgänglig för att jobba ca 2-3 gånger i veckan. Vi söker dig som är flexibel, stark, arbetsvillig och framför allt noggrann. Vi ser gärna att sökande innehar truckkort! Arbetet är fysiskt krävande och utförs i relativt högt tempo, därför krävs god fysik och att du inte är rädd för att hugga i. För att vara aktuell för tjänsten ska du studera på eftergymnasial utbildning.Tidigare erfarenhet av lagerjobb är mycket meriterande. Truckkort ser vi mycket positivt på, i annat fall kan det finnas möjlighet till att ta truckkort via StudentConsulting. Vi söker både killar och tjejer! Urvalet sker löpande så anmäl ditt intresse för tjänsten redan idag! Låter det som ett intressant extrajobb? Anmäl då ditt intresse nedan eller via länken: http://www.studentconsulting.se/SC/joblist.aspx?job=7f2cba89a7116c7c6b0a769572d5fad9 Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning! Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Information om uppdraget Vi söker nu studenter som kan jobba på ett lager i Vällingby måndag-fredag kl 10-17. Arbetsplatsen är ett klädlager som levererar varor till butiker och privatpersoner runt om i landet. Du kommer att jobba på deras uppackningsavdelning, vilket bl.a. innebär att man tar emot leveranser (containerlossning), lastar av lastbilar, lyfter och sorterar paket m.m. Mycket av detta sker på deras lastkaj. Du måste kunna jobba måndag-fredag, dvs 5 dagar i veckan. Uppdraget sträcker sig främst fram till 3 december, men är återkommande varför man kan räkna med att fortsätta på samma arbetsplats då och då, när behovet finns. Detta är ett fysiskt arbete för dig som gillar att ta i och jobba effektivt! För dig som vill ha ett enkelt extrajobb vid sidan av studierna, där du får röra på dig och tjäna extrapengar, är detta perfekt! Kunskaper för uppdraget Du som söker ska vara student på minst 50 %. Du ska klara fysiskt arbete med tunga lyft, och gilla att jobba effektivt. Vidare är du noggrann, har hög arbetsmoral och gillar att ta för dig. Du ska kunna jobba måndag-fredag kl. 10-17, med start så snart som möjligt fram till den 3 december. Möjlighet till fortsättning finns, så vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten. Platsen tillsätts omgående så sök tjänsten på en gång!
Vi söker nu studenter som kan jobba på ett lager i Vällingby måndag-fredag kl 10-17. Arbetsplatsen är ett klädlager som levererar varor till butiker och privatpersoner runt om i landet.Du kommer att jobba på deras uppackningsavdelning, vilket bl.a. innebär att man tar emot leveranser (containerlossning), lastar av lastbilar, lyfter och sorterar paket m.m. Mycket av detta sker på deras lastkaj. Vi ser gärna att du kan jobba så många dagar i veckan som möjligt.Uppdraget sträcker sig främst fram till 3 december, men är återkommande varför man kan räkna med att fortsätta på samma arbetsplats då och då, när behovet finns.Detta är ett fysiskt arbete för dig som gillar att ta i och jobba effektivt! För dig som vill ha ett enkelt extrajobb vid sidan av studierna, där du får röra på dig och tjäna extrapengar, är detta perfekt!Du som söker ska vara student på minst 50 %. Du ska klara fysiskt arbete med tunga lyft, och gilla att jobba effektivt. Vidare är du noggrann, har hög arbetsmoral och gillar att ta för dig. Du ska kunna jobba minst 3 dagar i veckan, kl. 10-17, med start så snart som möjligt fram till den 3 december. Möjlighet till fortsättning finns, så vi ser gärna att du ser långsiktigt på tjänsten.Platsen tillsätts omgående så sök tjänsten på en gång!
Vi söker just nu studenter som vill jobba extra som lagerarbetare/truckförare vid sidan av studierna på ett lager i Bro, Stockholm. Ta chansen att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du tjänar pengar! Arbetsuppgifterna kommer främst att vara orderplock, truckkörning samt lastning av pallar. Detta innebär en hel del tunga lyft samt fysisk ansträngning och därför är det extra viktigt att du har god fysik. Arbetet startar med en obligatorisk femdagars utbildning mellan 6.30 - 15.15, efter detta vill vi att du ska kunna jobba 2-3pass / veckan. Under storhelger och sommarmånaderna ska du kunna jobba extra mycket. Du bör se långsiktigt på detta arbete, 6 månader är ett minimikrav. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 6.30-15.15, måndag - torsdag 15.15-23.00, fredag 15.15-21.00 samt söndagar 15.30-22.00. Vi ser helst att du är flexibel och kan arbeta både dagpass och kvällspass. Ofta sker beställningarna med kort varsel. Det är därför en fördel om du bor i närheten av Bro alternativt har tillgång till bil. Vi söker dig som är arbetshungrig, pigg och sugen på nya utmaningar! Du ska vara en noggrann och ordningssam person som gärna vill ta egna initiativ. Då arbetet kan vara stressigt, monotont samt fysisk ansträngande behöver vi någon med lite extra go i kroppen och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Du som söker denna tjänst har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och motiveras av att arbeta mot gemensamma mål. Studerande på minst 50% eller annan huvudsaklig sysselsättning är ett krav! Truckkort eller erfarenhet av lager är starkt meriterande. Rekrytering sker löpande och platserna tillsätts omgående så sök redan idag!Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning. Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.
Vi erbjuder dig en perfekt chans till att få erfarenhet av boklogistik hos en av våra kunder i Bro utanför norra Stockholm. Arbetsplatsen ligger ca 35 min med kollektivtrafik utanför Stockholm City. Arbetet sker på ett stort lager där man skjuter streckkoder, placerar följesedlar på, samt packar böcker åt ett stort bokförlag. Arbetet innebär snabba flöden, kräver noggrannhet och är välbetalt! Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 6.30 - 15.15. Arbetet startar med en obligatorisk tvådagars utbildning, efter detta vill vi att du ska kunna jobba minst 2-3 pass/ veckan. Viktigt! Vi har som störst behov under vissa perioder av året: Februari och mars (bokrean), augusti samt december. Dessa perioder vill vi att du är tillgänglig för extra mycket arbete. Övriga månader kan detta uppdrag kombineras med andra uppdrag. Vi vill att du ser långsiktigt på detta arbete. Du som söker denna tjänst bör vara flexibel då beställningarna ofta sker med kort varsel. Vi ser gärna att du bor i närheten av Bro alternativt har tillgång till bil. Vi söker dig som är flexibel, snabb och noggrann! Du bör även ha bra ett bra sinne för siffror samt god datavana. Arbetet är fysiskt men inte tungt. Tidigare erfarenhet av lagerjobb är meriterande. Det är viktigt att du är stresstålig samt trivs med monotona arbeten i högt tempo. Det är en fördel om du är social som person och har glimten i ögat! Då arbetet belönas utifrån ett gruppackord bör du tycka om att arbeta nära och samarbeta med andra människor. Ett krav för tjänsten är att du är student på minst 50%. Ansök idag då rekrytering sker löpande! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har alltid nya spännande del- och heltidsjobb inom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Läs mer om oss och våra lediga jobb på www.studentconsulting.se.