Sökresultat för: ”

lägenheter hässleholm säljes

Tidigare utannonserade

Fräsch tvåa på första våningen med fönster mot innergård. Ljus och rymlig hall med klinkers samt spotlights infällda i takpanel, säkerhetsdörr. Valv in till vardagsrum med parkettgolv, fondtapet samt utgång till balkong. Kök med nya vitvaror, inbyggnadsugn, keramikhäll samt inbyggd microvågsugn. Spotlights i tak samt över diskbänk, klinkers. Sovrum med nytt parkettgolv, ljusa väggar samt fondtapet. Fräscht badrum med plats för tvättmaskin (ingår ej). Stambyte är gjort. Två stycken garderober i hall och sovrum ingår i priset. Mycket låg månadsavgift borgar för ett billigt boende!
Uthyres renoverad 2 rok med balkong. Ljus och fin lägenhet belägen i centrala Hässleholm, ett stenkast från Hembygdparken och ca 8 min gångavstånd från järnvägsstationen. Lägenheten är totalrenoverad 2007 med nytt kök, nytt badrum samt nya ytskikt. Comhem finns installerat i fastigheten och ger möjlighet till billigare bredband, tv och telefoni. Även tvättstugan i anslutning till fastigheten är totalrenoverad med nya maskiner och 5 timmars tvättpass: 7-12, 12-17 el 17-22. Gott om avgiftsfria parkeringsplatser finns även i anslutning till fastigheten.
Jättefin 2:a på 64 m² ovanpå Gallerian mitt i centrala Hässleholm uthyres! Tillträde kan ske omgående! Lägenheten är ljus och luftig och renoverades sommaren 2010. Köket är stort med bland annat ny kyl/frys. Stor och öppen hall med walk-in-closet (alltså stor garderob!). Toaletten har badkar. Då det är en hyresrätt är det inte jag som bestämmer vem som får hyra den, utan detta är upp till Noréns fastigheter. De vill att man har fast jobb (eller en borgenär). Kontakta mig via mejl eller telefon.
En mycket fin och välbevarad 2:a i Ballingslöv på 59kvm som är värd att se. En stor och luftig lägenhet med stort kök, rymliga rum och en stor balkong. den ligger på andra våning av två våningar. Bra grannar och ett lugnt område. Bra bussförbindelser till stan och till Häsveda-Osby. Närliggande busshålsplats på ca 100m. Tågstation är även på planering att byggas i ballingslöv. Med en månadshyra på 3625:- är värt varenda krona! Vi ska flytta pga studier och vill gärna flytta så fort det går, hör av er till min mobil eller mail för frågor och funderingar! Själva uthyrningen sker genom Ballingslövs Fastigheter AB! mvh hanna och martin
Uthyres renoverad 1,5 rok. Ljus och fin lägenhet belägen i centrala Hässleholm, ett stenkast från gym och ca 8 min gångavstånd från järnvägsstationen. Lägenheten är totalrenoverad 2010 med nytt kök, nytt badrum samt nya ytskikt. Comhem finns installerat i fastigheten och ger möjlighet till billigare bredband, tv och telefoni. Även tvättstugan i källaren är totalrenoverad med nya maskiner och 5 timmars tvättpass: 7-12, 12-17 el 17-22. Gott om avgiftsfria parkeringsplatser finns även i anslutning till fastigheten. 1:a handskontrakt uthyres fr o m 1/3. Boyta är ca 43 kvm.