Sökresultat för: ”

lägenhet på rönnby säljes

Tidigare utannonserade

Perfekt för en barnfamilj! Jag hyr ut min bostadsrättsfyra på Rönnby under minst 6 månader. Lägenheten har ett stort sovrum och två små sovrum liksom ett vardagsrum som sitter ihop med köket i en praktisk öppen planlösning. Lägenheten har bredband via stadsnätet, två toaletter, en med dusch och en med badkar och tvättmaskin. Det finns dessutom tvättstuga i huset. Från vardagsrummet kommer man ut en stor inglasad balkong i västerläge fjärde våningen med utsikt över Rönnbys lugna och barnvänliga gård. En stor klädkammare finns i lägenheten och ett källarförråd hör till. Parkeringplats i garage finns att hyra för typ 200 i månaden. Inflyttning kan ske senast 1 juli, antagligen redan i juni.
Jag hyr ut min bostadsrättsfyra på Rönnby under oktober och november. Lägenheten har ett stort sovrum och två små sovrum liksom ett vardagsrum som sitter ihop med köket i en praktisk öppen planlösning. Lägenheten har bredband via stadsnätet, två toaletter, en med dusch och en med badkar och tvättmaskin. Det finns dessutom tvättstuga i huset. Från vardagsrummet kommer man ut en stor inglasad balkong i västerläge fjärde våningen med utsikt över Rönnbys lugna och barnvänliga gård. En stor klädkammare finns i lägenheten och ett källarförråd hör till. Parkeringplats i garage ingår.
En trevlig lägenhet med låg månadshyra i lugnt område och NV läge med mysig inglasad balkong och låg hyra. Våning 7. Finns: Spid, frys o kyl, diskmaskin, tvättmaskin och mickro. Ljus och öppen lägenhet med ekparkett i kök o vardagsrum och med mycket förvaringsutrymmen. Tillträde enligt överrännskommelse, redan från 1 september om så önskas. Hyra 2632kr, ink värme/vatten/kabelTV och även el. Bredband finns. Köpekontrakt via mäklare. Pris: 485000 eller högstbjudande.
Då var det dags att sälja våran mysiga lägenhet på Rönnby, pga tillökning. Det är en fantastiskt fin lägenhet, i mycket bra skick. Låg månadskostnad, värme, vatten, grundutbud utav kabel Tv och hushålls EL INGÅR! Nära till buss, servicebutik och pizzeria. Lugnt och trivsamt område. Lägenheten ligger 7:e våning med en vidunderlig utsikt och har eftermiddag/kvällssol. Två hissar finns, varav en är handikappvänlig. Parkering i central garage går att hyra för endast 250:-/mån.
Välvårdad lägenhet om 4 r o k , badrum med wc och dusch med wc, inglasad balkong vån. 3, garageplats finns el ingår i hyran. ring 070-7460187 efter 16.00 070-3934025