Sökresultat för: ”

kryssning silja line säljes

Tidigare utannonserade

Silja Line presentkort, berättigar till en fri kryssning eller en enkelresa, för 1-4 personer i hyttkategori C/E (på Tallinks fartyg till Tallinn eller Riga i hyttkategori B) på följande rutter: - Stockholm - Helsingfors - Stockholm - Åbo - Stockholm - Tallinn - Stockholm - Riga Presentkortet gäller 15.12.2010 - 31.1.2011, ej specialkryssningar, begränsat antal platser. Presentkortet gäller för 1 hytt, endast vid nybokningar och fungerar som resebiljett och byts mot landgångskort i check-in. Presentkortet får överlåtas. obs! frukost el middag ingår inte i presentkortet säljes pga att jag själv inte kan åka
Hej, jag har vunnit en kryssningsresaSilja Line för 4 personer (Man kan åka mindre än 4) från Sthlm till Åbo eller Helsingfors. Jag själv har inte tänkt använda den och tänkte därför sälja den. Resan till Stockholm ingår inte utan den går enbart från Sthlm. Resan är värd 2800 kr men vi säljer till högstbjudande, dock inget under 1000 kr. Man måste resa innan 2011-06-30 och inte under några lovdagar. Från en söndag till onsdag. Mejla eller ring om ni vill ha nå mer information!
På grund av ändrade planer säljer jag en 24 timmars kryssning med CINDRELLA VIKING LINE med 2st B hytter för 4 personer och 4 st bussplatser från Uppsala till Viking line tur & retur på fredag den 20 januari. Pris: obS! 450kr för allt(ord pris: 1240kr) Kan också säljas separat. Har även en 24 timmars kryssning med SILJA LINE till Åbo på lördag den 28 januari med B hytt för 2 personer. Säljes för 300kr(ord pris:800kr) Ring: 076-2803929 Annonsen kvar=resan kvar
Har ett värdebevis som jag inte kan använda till Silja Line som går ut den 22/03 för en kryssning eller enkelresa, dock med en tilläggsavgift kan du välja en annan avresedatum och hytt om du vill. Du får åka till Helsingfors, Åbo, Tallin, Riga eller Mariehamn för 1-4 personer i en hytt, C-A4 hytt.Gäller alla dagar förutom fredag och specialkryssningar. Det är en värdebevis2. Id-nr och allt finns. Under helgen svaras bara på mobilen.
Presentkort på Silja och Tallink säljes. Två stycken presentkort på totalt 4000kr (2x2000kr) Dessa kan användas att köpa kryssning, mat ombord eller bytas mot värdecheckar att handla taxfree för. Det värde som blir över blir ett nytt presentkort. Säljes för 3500kr. Enkla 500kr i vinst. Kan skickas i hela Sverige med rekommenderat. Kan tänkas byta mot Macbook, Iphone 4s eller något annat roligt. Obs! Presentkorten finns kvar så länge annonsen är kvar.