Tidigare utannonserade

Inb. 1947. 232 s. Bokförlaget FORUM. Översättning, bearbetning och förord av Siffer Lemoine, byrådirektör i Telegrafstyrelsen. Fjärde – sjätte tusendet. Mycket grundlig och mycket rikt illustrerad med fotografier och kopplingsschema. Baksidan skriver bl.a.: ”... inrymmer under åratal vunna erfarenheter för att vara radio-servicemannen till praktisk hjälp... värdefulla tips och skriven på ett lättläst och överskådligt sätt....”. En guldgruva för den som är intresserad av gamla apparater? Fint ex. Skyddsomslagets bakre del och rygg är svagt gulnade och har ett par revor samt en 21 kvadratcentimeter stor pappersförlust upptill.
Kompressor Worthington Typ: RLR 75A5 AIR400 Referens: 203621.02 SN: 417313 Timmar: 32124 (Vid dokumentation) Med kopplingsschema Service gjord vid timmar:30598h Nästa service ska göras vid: 32500h Mått - L:195*B:110*H:190Cm Objekt använda i fabriken fram tills nedläggningen/flytten Pga. fototekniska skäl förekommer det föremål på bilderna som ej ingår i objektet. Produkten är EJ testad av KVD-personal och säljes i befintligt skick . Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-05-19 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Det är inte alltid så lätta att parkera bekvämt och säkert men med elektronisk ultrasonic assistans blir detta en enkel rutinsak. I PDC paketet ingår en 7,5 cm färgskärm som grafiskt visar fordonet och hindret med avståndet i meter. Föraren assisteras ytterligare med ljudsignaler vilka tillsammans möjliggör en parkeringsprecision på ca 1 meter Helt ny i kartong - kopplingsschema - bruksanvisning ingår. Just nu befinner jag mig på utlandsuppdrag - ring 00249 912179755
Hej! Fungerande mc-larm till salu. Enkelt att installera om du har lite el vana. Innehåll: Larm med tillhörande keblage 2st larmdoser 2st kod brickor 1st larmdekal instruktioner och kopplingsschema Det som saknas är en lysdiod att montera vid styret/mätarna Lysdiod finns att köpa på nästan samtliga teknikaffärer för c,a 15-25kr Ring/mejla vad du är villig att ge, alltså budpris!! mvh // Stefan
Se priset!!! Men antalet är begränsat så skynda fynda!!! Svart varvtalsmätare med shiftlight. Vit LED - bakgrundsbelysning som lyser upp siffrorna och inte hela tavlan, vilket gör att det är enkelt att läsa av den. Mätaren är utrustad med "red-light" växellampa (shift light) som man enkelt kan ta bort eller placera på någon annan plats! Monteringsstativ och kopplingsschema medföljer! Fungerar till 4/6/8 cylindrar! Ord pris 1999kr nu helt otroligt billigt!!! 1099kr men antalet är begränsat!! så skynda fynda!!