Sökresultat för: ”

knivar till stiga gräsklippare säljes

Tidigare utannonserade

Stiga Combi gräsklippare från 2001. Motorn är en Briggs&Stratton som startar på första draget. Motorn går fint och puttar du den över en gräsmatta så blir gräset kortare. I övrigt är maskinen i riktigt dåligt skick. I princip allt är kass. Den har varit självgående det är den inte längre. Den har haft elstart den funkar inte heller. Motorn sitter löst, kniven är slö etc etc. Säljes som reservdelsmaskin.
Säljer nu min stiga! Remmar bytta i våras och slipade knivar. Dock luta jag gräsklipparen så det rann in bränsle i luftfiltret. Kan inget om motorer och orkar inte lägga någon energi på det heller. Startar i bland och då går den fint. /Rasmus Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej säljer nu min stiga 527 Robotgräsklippare på grund av att jag har flyttat till en lägenhet å den kom aldrig till användning så den ligger nu i en obruten i förpackning å tar plats. har aldrig använt den så den är helt ny. INFO Gräsklippare Stiga Autoclip 527 Årsmodell: 2013 INSTALLERAS MED ANGRÄNSNINGSKABEL SAMT LADDNINGSTATION MED HUS. MAX 3000KVM. 29 CM KLIPPBREDD. KLIPPHÖJDEN KAN STÄLLAS IN MELLAN 20-45MM. SJÄLVPROGRAMMERANDE, REGNSENSOR INTELLIGENT SPIRALKLIPPNING. VARTALSREGLERING KNIV, NÖDSTOPP, SÄKERHETSHANDTAG, ALARM SAMT PINKOD priset kan diskuteras vid affär.
Nyservad & vass kniv startar lätt & går bra. Den fick en ny förgasare förra året då den börja gå ill...