Sökresultat för: ”

kärcher service säljes

Tidigare utannonserade

, Maskinen har endast gått 21,5 timmar. I till synes gott skick visuellt. Märken, skav, smuts runt om förekommer. Fungerar bra vid enklare test. Mindre ränder från skrapan. Batterier är nyligen bytta. (dock ej till originalbatterier). List vid lock smutsvatten har släppt. (se bild 18-19) Rengöring, service av maskin skulle göra gott för bästa möjliga resultat. . OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-07-11 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
2st skurmaskiner av märket Nilfisk Alto och Kärcher säljes tillsammans för endast 5000kr för båda då det inte finns plats för dom! 1. Nilfisk Alto (BLÅ) behövs lite service på den. 2. Kärcher (GUL) behövs byta batteri. 5000kr för båda maskinerna först till kvarn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Etablerad Service verkstad 300 m3 ( Kärcher auktoriserad ) säljes komplett med lager och verktyg. Antingen hela bolaget eller fastigheten eller inkromet eller lagret Endast seriösa göres besväret att höra av sig Tack Om företaget Funnits i ca 30 år vi servar Kärchers produkter samt fett pumpar och måleri utrustningar. Kärchers utesäljare hyr en kontors plats .
Kärcher expanderar och söker nu en erfaren Fältservicetekniker till området sop- och skurmaskiner, sk ”Floorcare”.Arbetet består av service och reparationer på skur- och sopmaskiner ute hos kund runt om i Västsverige. I ett inledningsskede kommer du att vara stationerad på vår serviceavdelning i Göteborg för att stegvis öka närvaron ute hos kund. Tjänsten är förlagd dagtid. Du kommer att genomföra uppdragen utifrån din servicebil. Periodvis är tjänsten förlagd inne i vår serviceverkstad. Det är viktigt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom rengöringsteknik, service av arbetsfordon, truckreparationer eller mekaniskt underhållsarbete. Du har relevant utbildning inom el och mekanik.Du har vidare goda kunskaper i data och engelska samt B- körkort. Det är meriterande om du har BE- behörighet.Personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är service- och lösningsfokuserad. Du drivs och motiveras av att möta kunden och har en mycket förtroendeingivande och kundvänlig framtoning. Din säljande personlighet gör att du trivs med att vara på uppdrag ute hos kund. Du tycker att det är lika spännande att arbeta självständigt som i team och har en god kommunikativ förmåga. Kontaktperson(er) Andreas Börjesson 031- 764 35 03
Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till Alfred Kärcher GmbH & Co som under varumärket Kärcher är världsledande inom rengöring. Vårt produktkoncept omfattar högtryckstvättar, dammsugare och städmaskiner samt stationär utrustning för t.ex. fordonstvätt. Konceptet utvecklas ständigt och omfattar både professionell utrustning för företag och produkter för hushållsbruk. Kärcher AB är beläget i Hisings Kärra norr om centrala Göteborg och moderbolaget ligger i Tyskland. www.karcher.se Beskrivning Kärcher expanderar och söker nu en erfaren Fältservicetekniker till området sop- och skurmaskiner, sk ”Floorcare”. Arbetet består av service och reparationer på skur- och sopmaskiner ute hos kund runt om i Västsverige. I ett inledningsskede kommer du att vara stationerad på vår serviceavdelning i Göteborg för att stegvis öka närvaron ute hos kund. Tjänsten är förlagd dagtid. Du kommer att genomföra uppdragen utifrån din servicebil. Periodvis är tjänsten förlagd inne i vår serviceverkstad. Det är viktigt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom rengöringsteknik, service av arbetsfordon, truckreparationer eller mekaniskt underhållsarbete. Du har relevant utbildning inom el och mekanik. Du har vidare goda kunskaper i data och engelska samt B- körkort. Det är meriterande om du har BE- behörighet. Personliga egenskaper som vi värdesätter för denna tjänst är att du är service- och lösningsfokuserad. Du drivs och motiveras av att möta kunden och har en mycket förtroendeingivande och kundvänlig framtoning. Din säljande personlighet gör att du trivs med att vara på uppdrag ute hos kund. Du tycker att det är lika spännande att arbeta självständigt som i team och har en god kommunikativ förmåga. Arbetsuppgifter Personliga egenskaper Kontaktperson(er) Andreas Börjesson 031- 764 35 03 Kvalifikationer