Sökresultat för: ”

hyresrätter karlstad säljes

Tidigare utannonserade

Finnes: Så centralt du kan komma i Karlstad finns en 94kvm stor trea på taket av en affärsgalleria. Lägenheten är som ett eget radhus i två våningar och med en egen uteplats. Lägenheten är en hörnlägenhet med dag sol, vilket gör att den är sval på varma sommarkvällar. Byggd 2006 så den är fräsch med alla vitvaror man vill ha allt från C-dammsugare till inbyggd micro. Önskas: 2 på Söder, Kungsholmen, Vasastan eller liknande. Allt av intresse. Även renoverings obj. Bor du i hufudstaden och ska flytta till Karlstad är detta en kanon lägenhet som ligger centralt men med ett lugn som bara måste upplevas, går ej att beskriva.
Toppenfin lägenhet mycket centralt, med högt i tak, fungerande öppen spis, ljus lägenhet, genomgående fräsch, mycket bra läge, gångavstånd till ex Chalmers, Liseberg, Svenska Mässan, Konstmuseet, Avenuen, Stadsteatern, mm. Lägenheten finns högst upp i 7 vån. Stort v-rum, bra storlek på sovrummet, allt nymålat och tapiserad, nytt kök, köket ganska litet, fin utsikt, balgong från sovrummet. Affärer, kafeer', restauranger i närheten. Tvättstuga i källaren, vindsförrod, trevliga grannar. BYTES MOT LÄGENHET I CENTRALA STOCKHOLM. eller MOT CENTRALA KARLSTAD. OBS! EJ FÖRSTA VÅNINGEN!!!!
3:a i fint område med närhet till badstrand och affärer. Nymålad hall och kök, stort vardagsrum med balkong med förvaringsutrymmen i sovrum. Material bekostas av hyresvärd så du själv kan sätta din egen prägel på sovrummen och ev. vardagsrum. Detta är en utmärkt möjlighet att få en hyresrätt precis som du vill. Inflytt snarast. Nyrenoverad tvättstuga i källare samt bra förråd. Vid intresse hör av dig
Fastighetsmäklare i Värmland söker hyresrätt i Karlstad, gärna i de centrala delarna då jag pendlar med tåg varje dag. 1 - 2 rok. Är rökfri och har inga djur. Inflyttning tidigast 1/8, men är flexibel. Gärna omöblerat, men delvis möblerat går även bra. En skötsam tjej med fast jobb och stabil ekonomi. Skicka ett mail så kan vi diskutera mer! Alla lägenheter är av intresse!!
En stor och fin trea i centrala Karlstad (Herrhagen). Vill gärna att någon tar över lägenheten så snart som möjligt gärna redan 1 Augusti. Hyran är varmhyra. Det är en hyresrätt för Din bostad med ett förstahandskontrakt deras krav är att du/ni ska ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Ring eller mail Marie eller Stephanie om frågor eller vid intresse. Marie: 070-6343352 Stephanie: 070-2622796