Sökresultat för: ”

hus onsala säljes

Tidigare utannonserade

Är du en trevlig, rökfri person som är ansvarstagande och ordentlig? Söker du boende nära Göteborg? Gillar du att ha närhet till skog, tennisbana, och havet? Då kanske du är intresserad av att hyra ett rum i mitt 3rums hus. Söker dig som har vana (inget måste) av att dela lägenhet (hus) med någon. Huset ligger i Onsala, 25 min med bil från Gbg och 40 min med kollektivtrafiken. Rummet är på 11,5 m2, delat nyrenoverat kök och badrum med tvättmaskin och badkar. Tillgång till vardagsrum med TV. Frågor? ring/maila.
Mitt namn är Veronica och jag är 20 år. Har fast ekonomi varje månad, inga betalningsanmärkningar. Jag söker en bostad att hyra lägenhet,hus eller stuga spelar ingen roll. Är i en kris som gör att det är akut för mig att hitta en bostad. Söker bostad omkring Kungsbacka gärna Onsala, valda eller kullavik. Men allt är av intresse. Kan tänka mig att hyra under en kortareperiod, det är en början i alla fall. Ring eller maila om du har eller vet något. Mvh Veronica
Ljus hörnlägenhet (takvåning) utan insyn med HAVS UTSIKT! Lägenheten ligger i det nybyggda området Kolla Backe i kungsbacka kommun (Avfarten Onsala) Hög standard i hela huset/lägenheten. Kaklat badrum med stor dusch. Förråd finns i källaren. Närhet till Dagis på gångavstånd ca 500 meter. Statoil & McDonalds med dygnet runt öppet alldeles vid avfarten Onsala. OBS! Vill byta snarast möjligt och nås enklast på mitt mobilnummer: 0735 - 26 51 66 / MvH Joanna (Kollar ej mail så ofta)
Huset ligger 200 meter från buss och 800 meter till havet. Det finns modernt kök med bl.a. diskmaskin, 1 badrum med badkar och toalett och ett med toalett och dusch. vardagsrum och 3 sovrum och ett allrum. Balkong och uteplatser. Uthyres från 1 november och till våren 2013 eller till våren 2014. 9500 kr är kallhyra men då det finns luft/värmepump är kostnaden c:a 800 kr/månad Ring Göran eller skicka mail 0313252857
Hus uthyres omöblerat från och med 1 november. Huset är en Smålandsvilla byggd 2008. Har 2 sovrum, ett stort vardagsrum med härlig kamin och ett stort kök fullt utrustat med nyare vitvaror och diskmaskin bland annat. (Endast den nedre våningen är inredd). Huset ligger i idylliskt villaområde med närhet till havet, Smarholmen och Lerkils bad ligger nära. Carport och förråd finns. Uthyrning sker i minst 2 år. 3 mån uppsägningstid. Kallhyra: 7500kr. Förskottsbetalning. Svara via mail. Skriv gärna några rader om dig själv, eller er, som är intresserade av att hyra.