Sökresultat för: ”

hamster leksaker säljes

Hamster bur

Tumba
Hamsterbana

Västerås

Tidigare utannonserade

Fin hamsterbur med klätterrör säljes. Till buren ingår: - En "springboll" som man kan ta bort från buren och montera ihop, så att hamstern kan ha den på golvet och springa i - Matskål inklusive mat - Toalettskål inklusive en del sand - Drickflaska - Saltsten - Mineralsten - Litet hus med stege - Liten halmboll att bygga bo i - Stege med leksaker - Pellets/strö till buren - Halm till buren Allt är i fint skick, och det är bara för er hamster att flytta in!
Nu säljer barnen ngr av sina leksaker... Backugan totalt 19 st figurer med kort och box - 350 kronor ZhuZhu Pets hamstrar 5 st - 90 kronor PetShop 9 st - 150 kronor Hoppetossan inkl Pippi, lillagubben, tommy & annika - 300 kronor Allt för 750 kr!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag alla mina hamsterburar samt tillbehör. Leksakerna är i väldigt gott skick. Den vita buren är i ett okej skick och de andra två lite bättre. Säljer även spån, pellets, hö, sand och mat som förvarats väl i lådan. De fyra hjulen är anpassade för guldhamstrar. Den röda transportburen är till dvärghamstrar och den andra transportburen är till guldhamstrar. Allt säljes i paketpris om inget annat bestäms. Bra pris då jag bara vill bli av med allt!
Skall ni köpa dvärghamster? Ett paket med allt ni behöver för en eller två hamstrar. Bur - Ferplast 39 x 55 x 27cm Transportbur 2 vattenflaskor 2 matskålar 1 hörntoalett med tak 1 badskål 1 hamster boll 1 hamsterhjul 2 hus - 1 plast, 1 trä Leksaker enl.bild Finns även lite badsand, toalettsand, alspån och ull som är inkluderat i priset. Allt i bra skick. Köpt nytt hösten 2011, så knappt två år gammalt. Säljes endast i paket. Pris 500kr. Finns i Vallentuna, norr om Stockholm.
Hej! Jag har två hanar som bortskängkes pga min dåliga tid med dem. Båda har stamtavlor och är ungefär ½ år gamla. En är svart och en är brunvit. Först till kvarn får alla medföljande saker så som rör, hjul, hus, vattenflaskor, trappor, leksaker m.m jag ber dig ej att ringa utan skicka ett sms eller ett mail så svarar jag så snabbt jag kan. MVH Therese