Sökresultat för: ”

guess väska säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer en original guess plånbok med måtten L:14 cm, H: 10 cm i original kartongen. Jag har använt den en gång men säljer den eftersom jag köpte en likadan fast mindre. Plånboken har ett myntfack på andra sidan. Inne i plånboken finns 2 sedelfack, 8 fack för kort. Nypris är 600 kr men jag säljer den för 300 kr. Jag har fler bilder på plånbokens insida. Den kan skickas men då står mottagaren för portot.
Märkes väskor till fyndpris, nyskick, Bild 1 från vänster till höger 1. Tommy Hilfiger ,NYPRIS:700:-, MITT PRIS: 200:- 2. FRIIS & CO, NYPRIS: 649:- . MITT PRIS: 150:- 3. GUESS, NYPRIS: 799:- , MITT PRIS: 200:- Nu går vi vidare till bild 2: från vänster till höger BILD 2 3 st partyväskor till fyndpriset 80kr st Nu går vi vidare till BILD 3 BILD 3 MARC BY MARC JACOBS , dataväska, NYPRIS 1000:- , MITT PRIS: 350:-
Hej! Har två fina, knappt använda, Guessväskor till salu. Den beiga är modellen större och den vill jag ha 700 kronor för, den bruna är lite mindre och den vill jag ha 500 kronor för. 2 fina armband av märket Guess, även dem är knappt använda, säljes i sina originalförpackningar. 600 kronor styck eller bägge för 1000 kronor. DKNY klocka som endast legat i en låda, kommer i originalförpackning och med tanke på att ett batteribyte behövs säljer jag den för 700 kronor.
Superfin väska utav äkta märket Guess! Väskan är i mkt häftig och unik design. Det är svart lack med ormskinnsmönster och nitar. Det tillverkas inte fler exemplar utav den här varianten. Perfekt till fest och vardag. *25 cm bred *13cm höjd Jätteläcker som julklapp. Smsa, maila eller ring mig för mer info. Väskan kan hämtas på plats eller sändas via posten inom Sverige. Välkommen att höra av dig! :)
2 st original guess väskor den ena hand/axelväskan i svart crocco imitation mindre mellan stor väska begangnad men knappt använd den andra handväska i svart mindre mellan stor väska begangnad men även där knappt använd båda säljes ihop billigt det totala nyvärdet är ca 4000 kr och väskorna är i jätte fint skick så detta är ett klipp först till kvarn ! väskorna hämtas hos mig i uppplandsväsby kontant vid avhämtning