Sökresultat för: ”

gtx 580 soc säljes smått defekt moderkort säljes säljes

Tidigare utannonserade

Hej jag har ett GTX 580 soc (super overclock) som jag nu ska sälja! Grafikkortet fungerar felfritt, har 1.5gb minne! och en stock mhz på 855mhz men kan överklockas mycket mer! Frakten betalar ni eller så kan ni gärna få komma och hämta upp det här i trosa. Adressen och bilder uppges vid intresse! Moderkortet är av modell sabertooth p67! När jag skulle installera moderkortet så råka jag skruva i en skruv för hårt vilket gjorde att det 1a garfikortet kortslöts! men i skrivande stund så fungerar det fint! för det här så får ni buda!
Hej jag har ett GTX 580 soc (super overclock) som jag nu ska sälja! Grafikkortet fungerar felfritt, har 1.5gb minne! och en stock mhz på 855mhz men kan överklockas mycket mer! Priset kan diskuteras Frakten betalar ni eller så kan ni gärna få komma och hämta upp det här i trosa. Adressen och bilder uppges vid intresse! Moderkortet är av modell sabertooth p67! När jag skulle installera moderkortet så råka jag skruva i en skruv för hårt vilket gjorde att det 1a garfikortet kortslöts! men i skrivande stund så fungerar det fint! för det här så får ni buda!
Jag säljer ett fullt fungerande GTX 580 och ett smått defekt moderkort Mitt GTX 580 säljer jag efter 2 år av tjänst p.g.a uppgradering. Garanti finns ej kvar då kortet snart är 2 år gammalt. Kortet är av märket Gigabyte och har 1.5gb i minne samt kylaren Windforce3x. Det har funkat perfekt under dem här 2 åren och har nyligen blivit rensat på damm. Det har varit överklockat någon gång men aldrig under någon längre tid. Bugivning på kortet startar på 800kr. Moderkortet är ett ASUS P67 SABERTOOTH och är som sagt lite defekt. Jag har använt moderkortet i 2 år men problemet är att en skruv sitter felaktigt fast i det. Skruven gjorde antagligen så att mitt första grafikkort blev kortslutet men har inte skapat några problem med det nya. Passar perfekt om du ska ha en HTPC med integrerad grafik. Det borde vara relativt säkert att sätta i ett grafikkort eftersom att jag har haft ett annat i så länge, men säljer det till ett lågt pris med tanke på att det kan finnas en risk. Samma sak gäller med garantin här då det är 2 år gammalt. Budgivning startar på 300kr. Försäljning sker helst mellan 4 ögon i stockholmstrakten men det kan även skickas mot att köparen betalar frakt. Grafikkortet ligger inte förpackat i orginalbox utan i en powercolor 7970 låda. Vid köp av grafikkortet så medföljer en DVI-VGA adapter, en SLI brygga och diverse kablage. Moderkortet kommer inte heller i orginalförpackning utan förpackas antagligen i annan låda av samma kvalitet. Vid köp av moderkort medföljer manual och diverse kablage, kan ta reda på vilket vid intresse. Delarna inhandlades på INET under hösten 2011. OBS!! Delarna säljes endast. Alltså genomför jag inga byten. Budgivningen på grafikkortet fortsätter tills på onsdag (4/12-2013) klockan 23:59, alltså strax innan torsdagen.