Sökresultat för: ”

golfset säljes

Tidigare utannonserade

Säljer mitt fantastiska golfset. Jag har använt det på min grundkurs, som jag inte klarade på grund av att jag tog för lätt på teoriprovet. Jag har en massa högskolepoäng och klarade uppspelningen galant. Men jag upptäckte att sporten inte var någonting för mig. Jag betalade 1800 kronor för paketet, som innehåller 3, 5, 7, 9, Drive och SW. Fråga mig inte vad det betyder. Ge mig 500 kronor, så är golfsetet ditt!
Säljer mitt golfset nu på grund av att jag är för gammal för det. Jag har bara använt det under ett år så det är relativt nytt. det kommer med ett dussin golf bollar... ett antal pegar... golf handduk (grön)... golf handböcker... regn skydd... golf klubbor självklart, några extra från ett annat golfset med kommer. Allt som allt vill jag ha 700 kr för hela paketet. Går att nå mig på telefon när som. MVH// Markus :)
Nu Säljer jag ett mizuno mp32 golfset (höger) P-järn 3, stålskaft, regular som bara ligger och skräpar. Det fins inga större märken, är spelade ca 2 säsonger. 1400:- Säljer också ett komplett golfset (höger). Perfekt till den som precis har börjat att spela. P-järn4 Spalding. Trä 3 & trä 5 Spalding. Carbite driver 11 grader. Nike putter. Och en bär bag. Skickar med några bollar och peggar, så det bara är börja spela. 1300:- Priset går att diskutera vid snabb och smidig affär. Ring, sms eller maila för mer info/bilder.
Ett gallaway herr golfset, drygt 3 år gammalt i bra skick. Det innehåller en 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och P. Köptes för 10 000 och säljes nu för endast 1000 kronor. Barnsetet är en blandning av gamla barn set. Det är dubletter av vissa klubbor, dock i olika längder, och är därför perfekt för barnfamiljer med barn i flera olika åldrar. Detta set köpes endast för 200 kronor. De olika golfseten går av köpa separat.
Köpte detta set för några år sedan, var ut och slog på ranchen insåg att golf inte var min grej. Allt har stått i källaren orört sedan dess. Med andra ord.. blev aldrig någon golfare så ni får stå ut med en amatörs beskrivning.. Innehåller 3 st Driwers den högsta 114cm den lägsta 108cm 9 st järnklubbor varierade höjder. högsta 101cm lägsta 92cm 1 putt på 88cm Alla av märket VANTAGE. Allt i bra skick. Ring om ni har ytterligare funderingar, så ska jag försöka svara..ha ha