Sökresultat för: ”

gamla täcken säljes

Tidigare utannonserade

Vår underbara Knut är en pojk född 22/12 2010. Rödsilverspotted, efter en högt meriterad stam, efter gamla svenska och engelska linjer. Knut söker ett varaktigt hem med mycket kärlek. Han älskar barn och hundar. Ligger gärna på axeln och över bröstet och myser ner sig under täcket... När han flyttar hemifrån får han med sig allt han behöver den första tiden i sitt nya hem. Han är då, vaccinerad, chippad, vet.besiktigad och har med sig stamtavla. Verkar Knut vara en kille som kan flytta hem till er, hör då gärna av er och berätta lite om er själva...
Har en underbar farbror som behöver ett nytt hem på gamla dar.. Han är 23 år i maj. Jag letar efter ett hem där han kan gå som sällskap och rids ett par dagar i veckan. Han är körd men ej av mig de senaste 5 åren. Skogspromenader en Galopp ibland är vad han älskar. Snäll vid all hantering men kan vara lite bufflig som en typisk fjording. 2000:- Med hans utrustning, tex sadel täcken mm. För 3000:- till kan man köpa sele och rockard med.
säljer min gamla täcken. alla är i bra skick. kontakt via telefon. 1. blått mark todd, med vitt ludd vid manken, 115cm. 150:- 2. mörkblått med guldkant. 115cm. 200:- 3. blått sveland täcke, klippan. 115cm. 150:- 4. mjukt täcke med hals.115cm. 250:- 5. beiget fleés täcke med vitt ludd vid manken. 115cm. 100:- 6. brunt domani täcke. 115cm. 150:- 7. blått med färgad kant. 115cm. 100:- alla täckena är rena :D
Vi ska sälja våra varmblod, båda är vallacker, ca 160-165 cm i mkh, 13 och 14 år gamla. Båda är väldigt lätta att sko, sköta och rida, de är trafiksäkra. Båda är endast ridna de senaste åren men de har gått på travbana tidigare. Den ena har blivit riden en längre tid och kan grunderna och galoppera, han är väldigt lätt i munnen och lyssnar bra. Den andra är inte riden lika mycket men är väldigt lugn och snäll. Utrustning så som sadlar, träns, täcken mm. medföljer. Fler bilder finns att maila vid intresse. Ett bra hem är viktigast.
Jag säljer mina två gotlandsruss. De är halvsyskon, fem år gamla och jag säljer dem tillsammans. De är båda mycket snälla och hanteras av barn. Båda är vaccinerade och är chipmärkta. Den ene har gått på mindre ridskola och den andre har varit barnponny här på gården. Båda har tävlat på ridskolenivå men endast en av dem är mätt. Säljer då jag inte hinner med dem och de förtjänar bättre än att bara gå i hgen. Båda är fullt friska. Säljes med all utrustning såsom sadel, ponnyputa, träns, täcken, grimmor mm.