Sökresultat för: ”

gamla musikinstrument säljes

Tidigare utannonserade

Ska sälja min 3 månader gamla Gould gitarr för att jag ska få mer pengar till att köpa en ny. Den har 2st Gould Humbuckers mickar som enligt mig och affären jag köpte gitarren av fungerar lika bra som mickarna på en epiphone för runt 4-5 tusen. För dom som är lite nyare med gitarrspelandet så rekommenderar jag starkt denna gitarr. Jag kan skicka gitarren över hela Sverige men NI betalar frakten
Hej skall nu sälja min gamla trotjänare som har varit med runt på diverse spelningar. Jag har använt den när jag har spelat punk, hardcore och metal. Men känner att det är dags för en ny. Köpte den för några år sedan och nypriset var 8000:- men säljer den nu för 4000:-. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Mvh Jimmi Är inte just den på bilden men det är en likadan.
Min gamla trotjänare har nu uppfyllt sitt syfte och jag känner inte längre något behov av att äga denna. Den är i ypperligt skick, har knappt använts under det senaste året, och kommer tillsammans med ett softcase och axelrem. Notervärt är att den har åtta strängar, med en sträng i gitarrtjocklek som komplement till varje bassträng, vilket ger ett härligt fylligt ljud. Pris: 3500 kr Hoppas du har det rätta hemmet för min bas!
Tja! Jag har ett par Eighteensound 18w1300 att sälja. Jag köpte dem för att bygga ett par hemmasubs, men de blev aldrig av så nu säljer jag dem och bjuder min flickvän på en utomlandsresa istället. Basarna är aldrig använda, en kartong är öppnad bara för att jag ville kolla på basen. Basarna passar perfekt som utbytesbasar för dina gamla trötta baslådor. Vid snabb affär kan jag tänka mig visst prut. Ska dem skickas så betalar köparen frakten, vilket lär kosta en slant. Länk till basarna:http://www.eighteensound.com/index.aspx?mainMenu=view_project&pid=59
Tjena! Säljer nu min LTD EX-400bd pga att jag köpt en ny gitarr. Har spelat en del gig med den, samt repat. Har bytt mickarna till Seymour Duncan Invader (high gain passiva mickar), vilket ger ett sju-jäkla drag i guran. Har inte dom gamla mickarna (EMG-81:or) kvar. Till gitarren medföljer ett soft-case så man kan bära runt gitarren lätt, antingen på ryggen eller i handen. Du får också axelbandshållare så man inte kan tappa gitarren när man står och spelar. Så för detta gitarrpaket hade jag tänkt mig 2000kr.