Sökresultat för: ”

gamla möbler säljes

Gamla möbler

Trollhättan

Tidigare utannonserade

I ett vackert naturområde, långt från byns alla ljud, men ändå endast ca 10 minuters bilväg från Ebeltoft med sina charmiga gamla gator, kommer detta fina fritidshus att stå klart under våren 2006. Här kan ni njuta av det rika djur- och fågellivet precis utanför dörren. Huset är välutrustat och smakfullt inrett med moderna möbler som matchar den övriga inredningen. Då det är direkt utgång till den stora terrassen från både köket och allrummet, är det enkelt att komma ut och njuta av utelivet och naturen.
Trevligt hus beläget på en stor och fin naturtomt. Det är mycket charmigt med ljusa trägolv och fina möbler. Köksavdelningen ligger i anslutning till den trevliga allrummet. Härifrån kan man gå ut till de stora söder- och västerterrasserna samt till gräsmattan, där man kan leka och spela boll. På den stora tomten finns en liten anlagd sjö och grillplats. Vid Lyngså finns en av östkustens finaste, vitaste sandstränder och den gamla hamnbyn Säby med sin gamla bydel ligger bara några minuters bilväg bort.
Trevligt radhus beläget vid Skagen Nordstrand mitt i den fina naturen. Radhuset är byggt i tre plan och från översta våningen har man fin utsikt över Vesterhavet och de härliga klitområdena. Huset är inrett med snygga möbler i skandinavisk design och framstår mycket inbjudande. Skagen är väl värt ett besök under hela året och bjuder på en aktiv hamnmiljö, spännande museer och inte minst den gamla bydelen och Jyllands spets - Grenen. Konstnärer har sedan lång tid tillbaka attraherats av Skagens speciella ljus och atmosfär.