Sökresultat för: ”

folkrace stol bälte säljes

Tidigare utannonserade

Skall nu sälja min folkrace bil det är en golf 2a med annan kam (okänd) och påställt sprut. vagnboken är från förra året!. Tyvärr så startar den ej! men när den fungerade så gick den kanon! Medföljer en fullt fungerande golf 2a som reservdelsbil! jag hade den på isen i vinter och den gick hur bra som helst! isdäcken medföljer inte och inte häller stolen och bälte! nås endast via telefon!
Tjena! Har en folkracebil över. En volvo 142. Saknar motor,låda kardan.Var en B20 med m40. Allt annat finns och funkar. Svetsad diff,helbur.Stol och bälte kan följa med mot pristillägg. Finns en vagnbok från 2009.Annars är bilen ganska klar för en ny vagnbok(bara att kasta i motor och låda). Bilen utan stol och bälte-500kr Med stol och bälte 1500kr Bilder finns och kan skickas vid behov. Maila,sms,ring.
Audi gt som har andvänts som folkrace bil i Krutcupen. Ingen bur monterad saknar stol och bälte. Bilen har stått i ett år men startade när jag bogserade igång den. Svänghjulet har tappat kugg så bilen måste bogseras igång Det sitter nästan nya koni dämpare runt om som bara gått några timmar (kostade 6000) Massor med nya delar sitter på. Obs! säljer endast hela bilen inga lösa delar. Hämtas med släp eller biltransport. Ring ,kollar sällan mailen
Hejsan har en Saab 99 att sälja folkracebil Vagnsbok utfärdad i år Startsnabb Skapligt fin i kaross Vet ej vad som är gjort åt motor pga har köpt den själv på tävling! Portad vet ja pga har bytt insugs packning. Negativt fingret eller sprinten gick i Krokom i A-finalen Pris: 5500 utan stol och bälte Med Fia godkänd stol och bälte 6500:- Fin och lättkörd bil för den händige!
Jag har en folkracebil som måste bort. Det är en volvo 855 med dubbla överliggande kamaxlar altså en 20v. Startar och går bra men bromarna är sönder. Det är ett bromsrör eller slang som är sönder. Vangnbok finns men går ut vid nyår. Ska inte vara några problem att få den besiktad bara man fixar bromsarna. stol och bälte kan följa med för 3000 kr extra. ring efter 15:00 pga skola svarar inte på mail!