Sökresultat för: ”

eriksberg göteborg lediga lägenheter säljes

Tidigare utannonserade

Fin och charmig lägenhet med lutande tak, högst upp (vån 4 av 4). Balkong mot innergården med sol från morgon till kväll. Helkaklat badrum med dusch och badkar. Förberett för tvättmaskin. Värmegarage finns med många lediga parkeringsplatser. Massvis med restauranger i närheten. Willys hemma vid kvilletorget. Nån minuts gångavstånd till backaplan där det finns affärer och spårvagn/bussar som endast tar 4 min till brunnsparken. 2 vårdcentraler inom nån minuts gångavstånd. Lägenheten ligger precis vid dom nybyggda lägenheterna vid porslinsfabriken. Underbar lägenhet och område. Vi vill flytta endast för att andra barnet är på väg så vi är i behov av större lägenhet.
Underbart charmig etta, ca 12 min ifrån stan med buss och ca 10 min ifrån majorna med buss.Till lindholmen kan man gå eller ta buss men det tar 6 minuter max med cykel. Den är delad i ett kök och ett stort rum/sovrum med stort fönster. Stort fönster finns även i köket. Toaletten känns ny och fräsch. Storarummet kan man lätt organisera så det känns som två rum. Det ingår förråd i källaren och pplats. Dessutom finns det alltid tvätttid, brukar nästan aldrig boka utan det är offtast ledigt. Har själv bara bott där i ca 8 månader, nu ska flytta närmere mitt jobb.
Mysig 2:a med separat kök, rymligt vardagsrum och sovrum. Genomgående ljus lägenhet med mycket förvaring i både hall och sovrum. Stort förråd i källaren, mysig tvättstuga där det är mycket lätt att få tvätt tid samt cykelförråd. Finns även lediga parkeringsplatser precis vid porten att hyra. Området är lugnt och nära till både grönområden samt Eriksbergs köpcentrum. Precis utanför lägenhetshuset hittar du buss 16 som tar dig direkt in till centrum. Önskar byta mot en 3:a eller större då vi är två personer som bor tillsammans och vill ha lite mer utrymme.
* Trevlig etta med bra kök i lungt villa område. * Bra förbindelser till stan med flera olika alternativ mindre än en kvart till brunnsparken, busshållplats på en minuts gångavstånd. * Gratis parkering utanför dörren. * Ca. 10 minuters promenad ner till Eriksberg. * Comhem hus men vi har Bredbandsbolaget ADSL 24 Mbit * Tvättstuga i källaren, nästan alltid ledigt. * Förråd i källaren.