Sökresultat för: ”

dominanta damer säljes

Tidigare utannonserade

En social och underbar shih tzu blandis tik som snart fyller 5 år söker ett nytt hem gärna som ensamhund. Hon kan vara dominant med andra tikar. Är mkt snäll o tillgiven sin ägare och van vid barn. Är försäkrad i vetrinärvård som bara förs över på ny ägare o gäller direkt, är avmaskad nyligen,är idmärkt o vaccinerad. Vi är mkt noga med nya hemmet. Skriv vad du kan erbjuda denna lilla dam.
Nu är det dax att sälja mitt varmblod. Sandy Hotlight är född 05 och används enbart som ridhäst snäll i all hantering lättlastad och står stilla när hon ska skos. Älskar att bli ompysslad. Är dominant tjej i hagen när det gäller maten, så vintertid har hon gått ensam. Sommarbete har hon gått tillsammans med andra å då är det inga problem. För övrigt är hon en mycket trevlig dam ring för mer information. Har hästpass och är reg i STC
Månpocket. 1980. 307 sidor, 183 gram. Gott skick. Har tillhört skolbibliotek, stämplar, etikett. Håkan Karlsson?Ditt Bästa Boktips den 22 maj 2011 · Kära Farmor av Sven Delblanc är min senaste lästa bok. Med ett vackert språk beskriver han en familjs öde från sekelskiftet fram till slutet av 60-talet där den viljestarka och dominanta farmor står i centrum. Farmor var från början en fattig men vacker flicka som gjorde en social klättring via giftermål. En livskraftig otyglad urkraft blev en fin dam och lät sin omgivning ta smällarna. En läsupplevelse! Rekommenderas!
Pappband med skyddsomslag Forum 2001, 298 sid.
Forum 2001, inb m skyddsomslag, 298 s.