Sökresultat för: ”

dn cykel säljes

Tidigare utannonserade

Bokförlaget DN. Andra upplagan, första tryckningen uppl. 1997. 161 s. Inbunden. kartonnage förlagsband. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. I boken berättar Göran om strapatserna med cykel och klättring. Om hur det kändes att sitta i ett basläger och veta att hans vänner och andra dog på Everest. Boken är illustrerad med färgfoton, de flesta tagna av Göran själv. Någar otroligt vackra, andra upprörande; på allt skräp som samlas på berget och på bla Scott Fischers döda kropp. Här finns packningslista, kartor, distanslista och en förteckning över de som bestigit Mount Everest m datum, väg och övriga anmärkningar..
Bokförlaget DN. orginalutgåva (OU) uppl. 1997. 161 + listor s. Inbunden. kartonnage förlagsband. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. I boken berättar Göran om strapatserna med cykel och klättring. Om hur det kändes att sitta i ett basläger och veta att hans vänner och andra dog på berget. Boken är illustrerad med färgfoton, de flesta tagna av Göran själv. Några otroligt vackra andra upprörande, på allt skräp som samlats på Mount Everest och på bla Scott Fischers döda kropp. Här finns packningslista, karta, distanslista och en förteckning över de som bestigt berget med datum, färdväg och övriga anmärkningar. Boken är slutsåld på förlaget. Annonsen innehåller 2 bilder..
spinning cykeln är använd endast ett år. Säljes pga skada som gör att jag inte kan cykla mer. Den är i mycket gott skick. Dn väger ca 20 kg. Kontakta mig via telefon eller email.
Två damcyklar säljes. Den ena har växel. Båda är i bra skick. Finns i Vaxholm 950 kr styck.
ELCYKEL AGTD 320 Angell, obetydligt använd, pris 3900 kr eller högstbjudande. Tel. 073-25 11 375. Läs mer om denna under rubriken Trampa lätt på riktig motorcykel i DN på följande länk: http://www.dn.se/diverse/p8-import-slask-motor/trampa-latt-pa-riktig-motorcykel