Allt till salu inom "dammsugare volta 1600w"

Sortering:
Stoftavskiljare & Dammsugar...
Butik Vetlanda
Idag

Stoftavskiljare & Dammsugar...

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Askersund

Volta Dammsugare U3910

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En liten men kraftfull svart dammsugare med sju meters räckvidd som gör dammsugningen enkel. Dammsugaren har en motoreffekt på 1600 watt och en sugeffekt på 254 watt. Luftflödet är max 37 liter i minuten och ljudnivån är 87 dB. Dammsugaren har en mekanisk indikator för full dammpåse, påsen rymmer 2,5 liter. Två dammpåsar medföljer maskinen. Maskinen har ett sköljbart mikrofilter, röret är ett teleskoprör och munstycket är ett all round-munstycke. Dammsugaren har också mjukstart, överhettningsskydd och sladdvinda.
490 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vasastan

Nyköpt dammsugare, Volta

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag säljer nu mina möbler och större prylar eftersom jag ska flytta från Stockholm. Denna dammsugare är av märket Volta (modell U2320). Den köptes i början av augusti och är som ny! Maximal effekt 1600 W, 7,1 m räckvidd och tvättbart mikrofilter. I köpet medföljer en dammsugarpåse, bruksanvisningar och tre munstycken. Nypris: 700 kr Säljes för: 400 kr Vid köp hämtas dammsugaren hos mig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Köping

Dammsugare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 månader
Smidig men kraftfull dammsugare: Volta Xio U3420 med microfilter. Steglös hastighet upp till 1600W. Rostfritt teleskoprör och borste med hjul som gör att den går lätt.
400 kr
Prylbanken.se

Dammsugare

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Smidig men kraftfull Volta Xio U3420 med microfilter. Rostfritt teleskoprör och hjul under munnstycket som gör att den går lätt. Reglerbar hastighet upp till 1600 W.
350 kr
Blocket.se

Liten och smidig dammsugare

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En liten lila/svart VOLTA 1600W SBAG säljes inklusive munstycken och dammsugarpåse. Dammsugaren fungerar utmärkt, perfekt för en liten lägenhet. Den har lång sladd och munstycket kan delas upp i tre olika delar så att den lätt går in i de flesta skåp. Säljes på grund av att svärmor gett mig en ny och häftigare. Skicka mail om du är interessrad. Ring inte på dagtid tack.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj