Allt till salu inom "cykelvagn hund"

Sortering:
Cykelvagn hund
Falköping
3 dagar

Cykelvagn hund Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Cykelvagn
Tumba
3 dagar

Cykelvagn Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Cykelvagn säljes
Gullspång
6 dagar

Cykelvagn säljes Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
cykelvagn
8 dagar

cykelvagn Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
cykelvagn hund
Ystad
11 dagar

cykelvagn hund Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Cykelvagn
Höganäs
11 dagar

Cykelvagn Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Bromölla

Chariot Couger 1 m jogging-, cykel-, &cityset

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Fint använt skick. Vi har använt den otroligt mycket, lätt och smidig cykelvagn som enkelt görs om för en tur på stan eller i affären eller för en tur i joggingspåret. Till själv vagnen kommer: -swivelhjul -joggingset -cykelset med ett extra fäste (alltså fäste för två cyklar) -skakel till hund för att dra vagnen Kanonvagn! Blir platt när den är ihopfälld. Vattentätt så regnskydd behövs ej, finns stänkskydd/ myggnät inbyggt också samt solskärm. Stora packutrymmen, reglerbart handtag. Cirka två år gammal så den ser ngt annorlunda ut. Alltid förvarats inomhus. Maila för bilder på vår vagn och mer info hittar du här: http://www.activekids.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=50%3Acougar&catid=36&Itemid=55
5 000 kr
Blocket.se
Varuparti och konkurslager  ·  Vänersborg

ATIV Scandinavian AB i kk

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Inventarier från djur&leksaksaffär ATIV Scandinavian AB i kk säljes just nu till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Exempel på objekt; Djurinventarier; Katt&hund-tillbehör såsom korgar, klösbrädor, leksaker, hundmat, hundgodis, kattmat, burar, cykelvagnar för hund, koppel M.M! Leksaksinventarier; Fotbollsmål, bollar, basketkorg, vattenpistoler, leksaksvapen, dockhus, dockhustillbehör, pokemonleksaker, starwarsleksaker, 3st sandlådor, lego, gosedjur, sällskapsspel, badleksaker, simfötter M.M Objekten säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info samt bilder.
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Västerås

Cykelvagn till hund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lätt och smidig cykelvagn till hunden i fint skick. Det är enkelt att koppla på vagnen på din cykel, sen är det bara att åka iväg på lång sommarutflykt. Bra ventilation och lucka fram med blixtlås. Nypris: 1800 kr. Nu 300 kr. Ring gärna om du har några frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Vingåker

Cykelvagn för hundar, inkl. jogging-set

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Praktisk hundtransport för jogging- eller cykelturer. För hundar upp till 40 kg. Yttersida: L 162 x B 81 x H 104 cm. Hjul: 20 tum med reflexer. Framhjul: 12 tum. Öppning på framsidan: ca. 40 x 40 cm. Taköppning: ca. 47 x 31 cm. Väldigt lätt och smidig att köra. Endast upp-packad och provkörd. Säljes pga av att vår andra hund blev allvarligt sjuk och fick tas bort. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Stockholms län

Cykelvagn för hund eller liknande

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Bra, smidig och säker cykelvagn för hund eller liknande säljes. Vi har använt den i några månader för att skjutsa vår Golden Retriever så den fungerar utan problem för en hund som väger 20 kg (troligtvis upp till 30 kg). Vagnen kopplas med ett enkelt grepp på cykeln och det medföljer fästen till två cyklar. Vagnen har reflexer och regnskydd och är så stabil att den inte välter även om cykeln skulle välta. Vi har förstärkt botten med en träskiva för extra stabilitet men den kan naturligtvis tas bort.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj