Sökresultat för: ”

ctc panna säljes

Tidigare utannonserade

Har en ctc panna från 1996 som fungerar felfritt och en px21pelletsbrännare år(2007)från kmp pellertsvärme installations och skötselanvisningsbok ingår och tillbehörigheter skruv och pelletsförråd.... ända problemet e att dessa inte fungerar så bra tillsammans har jag kommit på... men kanske den kunige kan få det att fungera tillsammans men annars e där inget fel på pannan eller brännaren för utom skönhetsfel!! vid fråger ring!! pris 7oookr eller bud hämtas på plats!! m.v.h Andy
En underbar enplansvilla i Gällö byggd 1980 med två stora sovrum och ett litet rum som idag används som kontor. Stort vardagsrum samt matrum med braskamin. Stort öppet kök ( vitvaror från 2006-2007)med utgång till altan som delvis är under tak. Badrum med toalett och ångbastu. Samt en gästtoalett. Ett förråd på tomten är vinterbonat och omgjort till rum, ca 11 kvm. Fristående garage med plats för både bil och förvaring. CTC panna=2007. Årsförbrukning el ca 18 500 kwh/år Huset är byggt på stenplatta. Tomtyta 897 kvm.
Har en helt ny inplastad CTC REBEL 306 bergsvärmepanna ståendes sen en tid över. Den har stått med orgial embalaget på sen des & aldrig öppnad eller annvänd I dagsläget står den utanför Norrköping.Men kan levereras till Borås trakten.Den har stått fint i varm föråd ca 10 år.Skulle användas till en husbygge på ca 600 kvm. Men det blev fjärrvärme i stället. Tyvärr har jag inga watt antal på den just nu då vi INTE vill riva bort plasten i onödan.. Måttena är ca 70X70 & höjden ca 150 cm.
Vi säljer nu våra skylt ex av Ctc luft/vatten pumpar Ctc Eco-Air 105 25,000 kr Ctc Eco-Air 109 Såld Går o docka med Ctc Eco-El eller till befintlig panna/värmesystem tillsamans med Eco-locic styrdel. Är nya o ej varit monterade. Full garanti o 6 årig försäkring ingår. Endast avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej ska nu göra mig av med en ctc Eco el panna som är på 15 kw vid max effekt. Årgång på den är 2006 eller 2008 Den är en väldigt effektiv elpanna om man nu vill använda den som ren el.. själv har jag använt den som det.. Den är färdig för att docka till antigen bergvärme eller luft/vatten pump. Pannan har många olika inställningar som nattsänkning osv. Ring gärna vad intresse för jag kollar sällan mejlen. Transport kan ordnas vid överenskommelse. . Bvsa//martin