Sökresultat för: ”

cord elgitarr förstärkare tillbehör säljes

Tidigare utannonserade

Nästan oanvända prylar säljes pga. tidsbrist. Detta ingår: * Gitarr av märket Cord med fyra mickar * Axelband * Svajarm * 11 plektrum i olika tjocklekar * Justerbart/hopfällbart gitarrställ, passar även akustisk gitarr * Gitarrfodral med många fack, ryggsäcksband, löstagbar förvaringsficka * Förstärkare 15W uteffekt * Kabel sex meter inkl. adapter som passar till dator * Kvitto på nyköp Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bra nybörjargitarr som endast använda 2-3 ggr säljes nu pga tappat intresse! Ingår softcase, axelband, sladd och förstärkare . Nypris: 2300 kr Mitt pris : 1500 kr bvsa
Tjena! Tänkte nu sälja mina två gitarrer efter att ha helt tappat intresset. Dom står helt enkelt bara och samlar på sig damm. Vilket jag tycker är onödigt någon annan kan använda dom. Båda gitarrerna är ca. 1 år gamla, och båda funkar att koppla till förstärkare då den gitarren åt vänster är en elgitarr och den åt höger på bilden är en halvakustisk gitarr. Båda gitarrerna är väldigt sköna att spela på. Elgitarren åt vänster på bilden väger inte mycket, det är en väldigt lätt gitarr. och till den följer det med förstärkaren på bilden inklusive kablarna. Märket på elgitarren och förstärkaren är ''Dean'' och på den halvakustiska gitarren är märket ''Cord''. Båda gitarrerna har stålsträngar, och det följer även med ett kapo och några plektrum. Jag säljer den halvakustiska gitarren för 2700kr och elgitarren för 2500kr. Bättre pris vid snabb affär! Ring / Mejla om ni är intresserade.
Tjena! Tänkte nu sälja mina två gitarrer efter att ha helt tappat intresset. Dom står helt enkelt bara och samlar på sig damm. Vilket jag tycker är onödigt någon annan kan använda dom. Båda gitarrerna är ca. 1 år gamla, och båda funkar att koppla till förstärkare då den gitarren åt vänster är en elgitarr och den åt höger på bilden är en halvakustisk gitarr. Båda gitarrerna är väldigt sköna att spela på. Elgitarren åt vänster på bilden väger inte mycket, det är en väldigt lätt gitarr. och till den följer det med förstärkaren på bilden inklusive kablarna. Märket på elgitarren och förstärkaren är ''Dean'' och på den halvakustiska gitarren är märket ''Cord''. Båda gitarrerna har stålsträngar, och det följer även med ett kapo och några plektrum. Jag säljer gitarrerna för 1800kr/st! Ring / Mejla om ni är intresserade.