Sökresultat för: ”

chiuaua valpar säljes

Tidigare utannonserade

Nu söker vi tikvalparna Tanya och Wanya trygga och kärleksfulla hem/människor. Vi finns tillgängliga för intressenter att komma och möta oss för första gången. Vi är nu 13 veckor gamla och längtar till vårt nya hem. Vi är ännu inte chippade, vaccinerade och avmaskade så priset kan diskuteras på plats. Vi är blandade med 4 olika raser: Jack Russel, Pappilon, Chiuaua och Tibbe. Vi väntar på dig/er som är kärleksfulla och sällskapliga. Titta gärna på filmklippet på denna länk: http://db.tt/vHD7vsY5 eller https://www.dropbox.com/s/un1h50gtc98nqiy/2012-10-09%2015.56.49.mov
Nu är det bara 2 underbara små killar kvar . Dom är 6 veckor till lördagen den 30/3. Deras mamma är Chiuaua & Shih Tzu, pappa är renrasig Chiuaua. När' valparna är färdiga är dem Vaccinerade, Avmaskade, Besiktigade och chippade o valpförsäkrade. Man kan tinga en valp för 1500:- i handpenning som ej återfås vid ånger. Pris: 4700:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi är två otroligt söta valpar födda 22 nov 2013. Båda våra föräldrar är chiuaua /papillon. Lekfulla, sociala, kelsjuka , vana vid barn o rörelse. . Vi väger idag ca 1 kg. Molly är vit/svart långhårig och chanel är svart/vit långhårig med bruna inslag på halsen o runt ögonen. Vi är leveransklara nu. Idag har vi blivit vaccinerade o vet bes ua med chip . Dessutom är vi dolda fel försäkrade. Vi bor 35 min från Stockholm. Kom o smält för vi e stencoola.
Måste sälja två st fina valpar omgående.En tik och en hane.Sover nätterna igenom,äter det mesta utan problem.Dom är verkligen fina och inga problemhundar. Vi har en annan hund i familjen som dom inte går ihop med tyvärr.Dom tycker mkt om att vara ute och är koppelvana,rumsrena,lyhörda. Alla tillbehör ingår såsom säng,koppel,massa leksaker,mat,ben,klosax,filt. Säljes var för sig men även i hop.Då är priset 5000 kr för båda.Annars 3000 kr.Priset kan diskuteras då det viktiga är att ni verkligen vill ha dom och kan erbjuda ett tryggt hem.Självklart är dom registrerade i Jordbruksverket, chippade,vaccinerade,avmaskade två ggr.Besiktning UA.